reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

a ja mam ochotę na seks ogromna, wiekszą niz przed ciaza. :zawstydzona/y:Ale jeszcze z męzem nie zaczelismy, skutecznie odstrasza mnie mysl o kolejnej ciązy, a jeszcze nie zdecydowałam co z antykoncepcja:baffled:

reklama
Asus adres suwaczka wklejasz w to okienko w którym widoczne są suwaczki, nie adresy. I dopiero wtedy zapisz sygnaturę.

my z mężem chyba będziemy się zabezpieczać tak samo jak wcześniej, czyli od początku cyklu do owulacji prezerwatywa,a po owulacji bez zabezpieczeń. Jestem maniakiem mierzenia temperatury :)

spiralki narazie nie, bo chcę mieć więcej dzieci, a tabletek nie mogę brać, bo mój organizm bardzo źle znosi hormony.

Nigdy nie probowalam mierzenia temperatury, ale jesli ktos potrafi to warto sprobowac ;-)
Probowalabym podobnie (tj metody naturalne) ale jak dla mnie sa zbyt zawodne, a mnie na razie zalezy bardzo aby nie miec kolejnego dziecka.... Chcialabym spokojnie skonczyc studia... a potem moge znow zaciązyc :-D

Zanim zaszlam w ciaze z Mackiem wlasnie takie naturalne metody probowalismy ;-) tj wspolzyc w dni nieplodne i powiem ze sie udawalo :tak: cykle mialam regularne, czulam bol owulacyjny wiec o pomylce nie bylo mowy :rofl2:
No a jak zdecydowalismy sie na dziecko to juz bez ograniczen ;-)

J próbuję i tak i wychodzi mi jakieś hasło ,, INVALID FILE ,, i suwaczek się nie aktywuje :-( co robić ?

reklama
golimek no właśnie chyba zacznę to stosować jak młoda będzie więcej w nocy przesypiać - nie wiem? za miesiąc? za dwa?

wkurzam się nieprzeciętnie, bo praktycznie nie mam wyboru. Moje ostatnie podejście do hormonów skończyło się tym, że ponad rok nie miałam owulacji, latałam po lekarzach jak głupia, płakałam po nocach, że nie będę mogła mieć dzieci. Po wizytach u endokrynologa dopiero dowiedziałam się, że niektóre osoby poprostu nie mogą brać hormonów, bo powodują one bezpłodność i kupę innych dolegliwości (np raz w tygodniu wywoływanie biegunek farmakologicznie, bo za nic w świecie nie mogłam iść do toalety albo puchnięcie całego ciała). I tak właśnie było u mnie ;/
A szkoda, bo chcialabym brać tabletki teraz, ale boję się jak cholera po dwoch nieudanych próbach.

Do góry