reklama
Nathalie
Fan(ka)
Ardzesh to pozdrów ja ode mnie przy najblizszej okazji. Wysłałam do niej smska dziś, aloe nie odpisała, ciekawe czy dostała.
Super suwaczek masz, w sumie oba są fajowe. ;-)
Ja okna tez czasem zostawiam otwarte, ale tylko wtedy, jeśli jest mniej więcej taka sama temperatura w domu jak na zewnątrz i nie ma zbyt duzego wiatru, no i np jak Fiona jest rozgrzana to na pewno jej koło okna nie postawię.
Super suwaczek masz, w sumie oba są fajowe. ;-)
Ja okna tez czasem zostawiam otwarte, ale tylko wtedy, jeśli jest mniej więcej taka sama temperatura w domu jak na zewnątrz i nie ma zbyt duzego wiatru, no i np jak Fiona jest rozgrzana to na pewno jej koło okna nie postawię.
Nathalie
Fan(ka)
O, własnie odpisała.
Pisze, że Jurand tak płakał, bo był głodny i teraz je po 210 ml
jest o wiele spokojniejszy i więcej śpi. :-)

No to niesamowitego łakomczucha ma AgaO, własnie odpisała.Pisze, że Jurand tak płakał, bo był głodny i teraz je po 210 ml

mikimauro
Fanka BB :)
O, własnie odpisała.Pisze, że Jurand tak płakał, bo był głodny i teraz je po 210 ml
aż zerkłam kiedy Jurand się urodził,

CHŁOP GŁODNY- TO CHŁOP ZŁY

jejku 210ml. szok, mały głodomorek...
szczęśliwa1
Fanka BB :)
a u mnie jak jest ciepło na zewnatrz to okno cały dzien otwarte czesto balkon otwieram zeby Dominik sie troche na balkonie pobawił
reklama
Ja teraz nie mam kiedy na forum zaglądac bo całe dnie spedzam z Zoske na spacerach:-) Na Świeta oczywiscie nie bede robic genaralnych porzadków. TAkie porzadki robie jak mam czas i ochote:-):-) a to nigdy nie jest na Świeta. Z jedzeniem tez nie szaleja. Zreszta zamierzamy w Świeta wybrac sie na jednodniowe wycieczki;-)Mamy juz dosc siedzenia w domu.