mikimauro
Fanka BB :)
maran-atha-nasze dzieci sa z tego samego dnia, może poprostu juz czas na przesypianie nocy, dzisiaj juz widze ze mój Maxik tez juz poszedł na noc spać. Co prawda ja Maxa karmie butla, a ty cycuchem, ale to chyba żadna róznica.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lajfik moja przez tydzien czasu w domku spała w dzien max 15 min co 2-3 godz.jak juz zasneła.dobrze że było ciepło to wsadzałam do wózka i na dworze to nawet 2 godz spała
Teraz znalazłam na nią sposób.Jak widze że jest spiąca najpierw ide do sypialni i zaciągam rolety włączam lampke nocną ,pózniej ją biore i troche ponosze już w sypalni ,kłade do łożeczka i po 10-20 min mała spi.czasami godzinke czasami nawet 3 .narazie to dziala i mam nadzieje że długo bedzie
..a tak to bym chociaz obiad ugotowała
.. ta mała franca budzi sie po 10-15 minutach i RYKKKK
...a zmęczona jest jak bąk ...nie kumam tego 

....

Tylko ,że jak ja wystawię do ogródka ....to ona nie będzie mi spała bo wózek sie nie rusza..a tak to bym chociaz obiad ugotowała
.. ta mała franca budzi sie po 10-15 minutach i RYKKKK
...a zmęczona jest jak bąk ...nie kumam tego
Kurcze ja rolet całkiem nie zasłaniam ....bo boje się że mała jeszcze pomyli mi dzień z nocą a wtedy to by była rzeźnia....
a do tego ona nie ma stałych pór drzemek ...bo raz śpi 10 minut a raz 40 min. ....zawsze jest inaczej ....
Maran-atha ....mój M też ostatnoi tak zrobił IDENTYCZNIE![]()
...a w dzień jest na odwrót :-)