reklama
Stanowczo muszę wprowadzić limity posto-nickowe ;-)
U nas w sumie ok, mąż wczoraj był z Niki u okulisty bo w sumie nie ropiejące już oczko już kiedyś nie ropiało potem znów zaczęło i tydz przed wizytą przestało...kazała srebrem koloidalnym 3xdz i raz wywarem z herbaty, a za 3 tyg kontrola. Mówi że tak możemy uniknąć niedrożności.
A weekend u nas spokojny, dziś byliśmy w stadninie z dziećmi.
J nie miałam pojęcia że masz takie problemy...żeby było dobrze!!!
U nas w sumie ok, mąż wczoraj był z Niki u okulisty bo w sumie nie ropiejące już oczko już kiedyś nie ropiało potem znów zaczęło i tydz przed wizytą przestało...kazała srebrem koloidalnym 3xdz i raz wywarem z herbaty, a za 3 tyg kontrola. Mówi że tak możemy uniknąć niedrożności.
A weekend u nas spokojny, dziś byliśmy w stadninie z dziećmi.
maran-atha
Fanka BB :)
J i ja serecm jestem z Tobą by tylko wszystko było dobrze...
J wszystko bedzie dobrze

Megusku masz przecierac to oczko wywarem z czarnej herbaty czy rumiankowej ?My tez mamy problem z ropiejacym oczkiem a z kazda wizyta u lekarza dostaje coraz to inne krople,ktore pamagaja ale tylko na chwile

Megusku masz przecierac to oczko wywarem z czarnej herbaty czy rumiankowej ?My tez mamy problem z ropiejacym oczkiem a z kazda wizyta u lekarza dostaje coraz to inne krople,ktore pamagaja ale tylko na chwile

witajcie no ale się wkurzyłam z lekka . Mam dużego psa Amstafa ale jest młody głupi i bardzo łagodny no i ogromnie psotny
.Rano wleciał do domu i dostał się do Nikosia pokoju złapał osikaną pieluszkę i uciekł do ogrodu i tak ją poszarpał ,że nie było co zbierać
,później wleciał mi do piwnicy , do pralni złapał moje skarpetki(brudne)
i dalej w nogi ale został złapany i fant mu odebrałam ale przed chwilą przeszedł sam siebie .Siedzę sobie z Nikusiem na dworze on śpi a ja czytam no i Nikuś się obudził poszłam go nakarmić a książkę zostawiłam na ławce wracam po 10 min a z książki tylko strzępy zostały 
a to była książka pożyczona od jednej osoby a tamta jeszcze pożyczyła od innejno i teraz muszę odkupić a psa chyba zamknę razem ze starszymi chłopakami w komórce bo to ich pies

Zuzia24
Fanka BB :)
jolek 

ubawilam sie czytajac Twojego posta- masz kolejne dziecko na wychowanie 

zapmarta
Karolkowa mama
jolek- może lepiej zapisz psa na szkolenie, bo przy małym dziecku może być niebezpieczny.
maggie79 u nas też jest płacz np. przy zmianie pieluchy i na spacerach a moja rada na to jedna - cycuś. Musi być najedzony i tyle, czasem wystarczy by chwilkę pocmokał i jest ok.
maggie79 u nas też jest płacz np. przy zmianie pieluchy i na spacerach a moja rada na to jedna - cycuś. Musi być najedzony i tyle, czasem wystarczy by chwilkę pocmokał i jest ok.
reklama
czemu limity?Stanowczo muszę wprowadzić limity posto-nickowe

a o problemach co nieco pisałam jeszcze gdy w ciązy byłyśmy, kiedy to leżałam na patologi z podejrzeniem cukrzycy ciążowej.