Nimfii to się nazywa car boot sale.Jak ma się szczęście i przyjedzie wcześnie to rzeczywiście można fajne rzeczy wyszperać, nie tylko ciuszki, ale WSZYSTKO od kosiarki po meble antyczne.
![]()
szkoda że w polsce nie ma takich "wyprzedaży"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nimfii to się nazywa car boot sale.Jak ma się szczęście i przyjedzie wcześnie to rzeczywiście można fajne rzeczy wyszperać, nie tylko ciuszki, ale WSZYSTKO od kosiarki po meble antyczne.
![]()
![]()
wypadanie włosów i łamliwość [ lub rozdwajanie się] paznokci, to niestety jeden z podstawowych problemów po porodzie, bardzo często spotykanym u mam 3 do 6 miesięcznych bobasów. Ja np. nie przestaje łykać witaminy ciązowe[ materna lub prenatal] po pierwszej ciąży miałam łyse placki na głowie, lekarz podpowiedział żebym pobrała jakiś czas te same witaminy co w ciązy, pomogło, napewno nie od razu, ale było zdecydowanie lepiej. Teraz mój Maxik ma 10 tygodni i widze że problem się zaczyna, włosy mi tak nie wypadają ale paznokcie to porażka, ja zaczełam brać te witaminki. wiem że mają bezpieczny skład dla mnie, i wsumie dla mam karmiących są bezpieczne.Od jakiegos miesiaca potwornie wypadaja mi wlosyi chociaz zawsze upinam je w kitke to i tak gubie je po calym domu Znacie jakies witaminy albo ziola ktore moga mi pomoc???????????????????????????Lykam codziennie multiwitamine ale potrzebuje chyba czego jeszcze
![]()