reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ardzesh no właśnie to prrrrrrr to pierdzenie buzią, pryska śliną przy tym na wszelkie strony :)

jezyk Kacperek to dzielny chłopak, myślę, że poradzi sobie z tym lepiej niż Ty, wiadomo jak to z mamami jest, martwią się zawsze najwięcej :)

reklama
ja ciuszków jeszcze nie kupowałam po urodzeniu. Mały dostał masę po dzieciach w rodzinie. Naprawdę super bo same firmówki. Trachę mu kupiłam na flomarkach jak pracowałam w niemczech no i koleżanka mi kupiła w lumpeksie są super. Nam starczy chyba do 12 m-c:-D:-D
elwis twoja modelka jest szałowa:tak::tak::tak:
Nikuś też śmieje się w głos już od 2 tyg jak widzi tatę albo Eryka no i jak go przewijam to sama czasem sikam ze śmiechu razem z nim. Też cały czas wytyka języczek i guży tak intensywnie jak by coś tłumaczył

Ja tez czesto kupuje ciuszki w nextcie,h&m i gapie z tym ze tutaj sa duze promocje nawet do 80% :-)Mam swiadomosc tego,ze gdybysmy mieszkali w Polsce to nie bylibysmy w stanie kupic nawet polowy rzeczy ktore ma Gracjanek I chociaz w mieszkaniu za granica mozna znalezc wiele minusow to ja i tak dostrzegam wiecej pozytywnych rzeczy:tak::tak::tak:
0017795676.gif

Ostatnia edycja:
Ja tez czesto kupuje ciuszki w nextcie,h&m i gapie z tym ze tutaj sa duze promocje nawet do 80% :-)Mam swiadomosc tego,ze gdybysmy mieszkali w Polsce to nie bylibysmy w stanie kupic nawet polowy rzeczy ktore ma Gracjanek I chociaz w mieszkaniu za granica mozna znalezc wiele minusow to ja i tak dostrzegam wiecej pozytywnych rzeczy:tak::tak::tak:
0017795676.gif
oczywiście że tak , masz racje:tak::tak::tak::tak:
ja to tak się gniewam na Polske, ze jak by mnie tu z Irlandi na kopach wywalili, to bym i tak choćby w pław do nich wróciła hahaha.....:-D:-D:-D

0017795676.gif

:tak::tak:tez to zauwazylam, bo rodzina w Angli nam kupuje ubranka dla malego za grosze - czesto na takich targach co sa w miescie co tydzien na ktorych mieszkancy sprzedaja wlasne rzeczy troszke uzywane ale niekiedy i nowe rzeczy :-D
a gdybysmy kupowali Mackowi ubranka tutaj na wlasna reke to juz chyba na nic wiecej nie byloby nas stac :sorry2: np zadnych zabawek

reklama
Nimfii to się nazywa car boot sale. :happy2: Jak ma się szczęście i przyjedzie wcześnie to rzeczywiście można fajne rzeczy wyszperać, nie tylko ciuszki, ale WSZYSTKO od kosiarki po meble antyczne. :tak:

Do góry