reklama
ja ciuszków jeszcze nie kupowałam po urodzeniu. Mały dostał masę po dzieciach w rodzinie. Naprawdę super bo same firmówki. Trachę mu kupiłam na flomarkach jak pracowałam w niemczech no i koleżanka mi kupiła w lumpeksie są super. Nam starczy chyba do 12 m-c

elwis twoja modelka jest szałowa

Nikuś też śmieje się w głos już od 2 tyg jak widzi tatę albo Eryka no i jak go przewijam to sama czasem sikam ze śmiechu razem z nim. Też cały czas wytyka języczek i guży tak intensywnie jak by coś tłumaczył

elwis twoja modelka jest szałowa

Nikuś też śmieje się w głos już od 2 tyg jak widzi tatę albo Eryka no i jak go przewijam to sama czasem sikam ze śmiechu razem z nim. Też cały czas wytyka języczek i guży tak intensywnie jak by coś tłumaczył
jezyk Kacperek to dzielny chłopak, myślę, że poradzi sobie z tym lepiej niż Ty, wiadomo jak to z mamami jest, martwią się zawsze najwięcej![]()

Nathalie
Fan(ka)
Fionka się tez głośno smieje, ale tak hih i koniec, chodzi mi o takie konkretne chichotanie hahahaha ;-)
Fionka się tez głośno smieje, ale tak hih i koniec, chodzi mi o takie konkretne chichotanie hahahaha ;-)

Ja tez czesto kupuje ciuszki w nextcie,h&m i gapie z tym ze tutaj sa duze promocje nawet do 80% :-)Mam swiadomosc tego,ze gdybysmy mieszkali w Polsce to nie bylibysmy w stanie kupic nawet polowy rzeczy ktore ma Gracjanek I chociaz w mieszkaniu za granica mozna znalezc wiele minusow to ja i tak dostrzegam wiecej pozytywnych rzeczy

Ostatnia edycja:
mikimauro
Fanka BB :)
oczywiście że tak , masz racjeJa tez czesto kupuje ciuszki w nextcie,h&m i gapie z tym ze tutaj sa duze promocje nawet do 80% :-)Mam swiadomosc tego,ze gdybysmy mieszkali w Polsce to nie bylibysmy w stanie kupic nawet polowy rzeczy ktore ma Gracjanek I chociaz w mieszkaniu za granica mozna znalezc wiele minusow to ja i tak dostrzegam wiecej pozytywnych rzeczy
![]()

ja to tak się gniewam na Polske, ze jak by mnie tu z Irlandi na kopach wywalili, to bym i tak choćby w pław do nich wróciła hahaha.....

Ja tez czesto kupuje ciuszki w nextcie,h&m i gapie z tym ze tutaj sa duze promocje nawet do 80% :-)Mam swiadomosc tego,ze gdybysmy mieszkali w Polsce to nie bylibysmy w stanie kupic nawet polowy rzeczy ktore ma Gracjanek I chociaz w mieszkaniu za granica mozna znalezc wiele minusow to ja i tak dostrzegam wiecej pozytywnych rzeczy
![]()

a gdybysmy kupowali Mackowi ubranka tutaj na wlasna reke to juz chyba na nic wiecej nie byloby nas stac

reklama
Nathalie
Fan(ka)
Nimfii to się nazywa car boot sale.
Jak ma się szczęście i przyjedzie wcześnie to rzeczywiście można fajne rzeczy wyszperać, nie tylko ciuszki, ale WSZYSTKO od kosiarki po meble antyczne.