reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

No a nasza spacerówka to już w ogóle!!!!chyba Maja będzie w niej jeżdziła do przedszkola taki urynoł.Ale chcemy sprzedać naszą trójkę i kupić inną spacerówkę.Znacie jakieś fajne i sprawdzone wózeczki.Najważniejsze żeby miała funkcję spania.

ja planuję kupić peg perego uno.
nie wiem czy nowy (ok 1200zł), czy używany (od 400).
Peg-perego UNO wielofunkcyjny wozek TANIO!!! (651470532) - Aukcje internetowe Allegro

a czytałyście to? fajne pomysły :-)
https://www.babyboom.pl/niemowleta/rozwoj/zabawy_z_niemowlakiem.html

Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiejsze nieśmiałe dziecko, to to, z którego wczoraj się śmialiśmy.
Dzisiejsze okrutne dziecko, to to, które wczoraj biliśmy.
Dzisiejsze dziecko, które oszukuje, to to, w które wczoraj nie wierzyliśmy.
Dzisiejsze zbuntowane dziecko, to to, nad którym się wczoraj znęcaliśmy.

Dzisiejsze zakochane dziecko, to to, które wczoraj pieściliśmy.
Dzisiejsze roztropne dziecko, to to, któremu wczoraj dodawaliśmy otuchy.
Dzisiejsze serdeczne dziecko, to to, któremu wczoraj okazaywaliśmy miłość.
Dzisiejsze mądre dziecko, to to, które wczoraj wychowaliśmy.
Dzisiejsze wyrozumiałe dziecko, to to, któremu wczoraj przebaczyliśmy.

Dzisiejszy człowiek, który żyje miłością i pięknem, to dziecko, które wczoraj żyło radośćią.​
Ronald Russell

Dzisiejsze nieśmiałe dziecko, to to, z którego wczoraj się śmialiśmy.
Dzisiejsze okrutne dziecko, to to, które wczoraj biliśmy.
Dzisiejsze dziecko, które oszukuje, to to, w które wczoraj nie wierzyliśmy.
Dzisiejsze zbuntowane dziecko, to to, nad którym się wczoraj znęcaliśmy.

Dzisiejsze zakochane dziecko, to to, które wczoraj pieściliśmy.
Dzisiejsze roztropne dziecko, to to, któremu wczoraj dodawaliśmy otuchy.
Dzisiejsze serdeczne dziecko, to to, któremu wczoraj okazaywaliśmy miłość.
Dzisiejsze mądre dziecko, to to, które wczoraj wychowaliśmy.
Dzisiejsze wyrozumiałe dziecko, to to, któremu wczoraj przebaczyliśmy.

Dzisiejszy człowiek, który żyje miłością i pięknem, to dziecko, które wczoraj żyło radośćią.​
Ronald Russell

SUPER!!!
i jakie prawdziwe...

kurde wstaje rano, a tu mam tak powiększone i bolące węzły chłonne pod szyją, że ledwo głową ruszam :| ciekawe od czego, bo zdrowa jestem i nic mi nie dolega :|

Ja maksa juz oduczylam usypiania w wozeczku :) Teraz pieknie sam usypia w łozeczku, nawet bez pomocy smoczka. jestem z niego bardzo dumna :D

tez ucze Macka zasypiania samodzielnego :tak: tylko ze on strasznie poplakuje zanim zasnie i chyba denerwuje tym domownikow :tak: wczoraj moja mam mowi tak - on na pewno ma mokro i dlatego nie chce spac :confused2: oczywiscie byl zaraz po kapieli wiec czysciutki i suchutki :-D ale ja nie lubie jak mi inni mowia co mam z malym robic... moja mama to najlepiej potrafi w tym rzadzic :confused2: no ale gdyby nie ona to byloby jeszcze trudniej z wszystkim poradzic sobie :-p

Mnie katar powoli opuszcza :tak:za to Maciek budzil sie w nocy sporo razy... mial troszke zatkany nosek i ciezko mu bylo oddychac, a ponadto pokasływał :baffled: goraczki brak wiec na razie czekamy... oby przeszlo szybko :tak:

A mnie przewiało. Mam skurcz na szyi. Cała prawa strona mnie boli :( nie mogę głową ruszać.
10 minut wstawałam z łóżka, bo nie umiałam :-( Ała!
Czy można używać fenistilu albo ketopromu podczas karmienia piersią?
Dziecko teraz śpi. Ale jak się obudzi, to nie wiem czy uda mi się nachylić i ją podnieść :-:)baffled:

reklama
A mnie przewiało. Mam skurcz na szyi. Cała prawa strona mnie boli :( nie mogę głową ruszać.
10 minut wstawałam z łóżka, bo nie umiałam :-( Ała!
Czy można używać fenistilu albo ketopromu podczas karmienia piersią?
Dziecko teraz śpi. Ale jak się obudzi, to nie wiem czy uda mi się nachylić i ją podnieść :-:)baffled:

ketoprom Nie zaleca się stosowania leku u kobiet w okresie karmienia piersią.

a fenistil nie jest przeciwbólowy... nie nada się

weź ze dwa apapy.

Do góry