reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

karmie godzine przed kapiela.... i po kapieli przed snem - wtedy mam pewnosc ze maly bedzie spokojny :tak: chyba ze jest juz śpiący przed kąpiela - no to usypianie konczy sie placzem :sorry:

reklama
Nimfi ja robię tak samo-po kapieli ubieram, chyba że ma dobry nastrój to wtedy robię szybka toaletę balsamik i kremik do buźki, całą resztę robię na rano .
Aha i karmię też pół godz. przed kąpielą i wtedy niunia jest zadowolona.

Daggy a jaki kremik do buzki stosujesz i smarujesz codziennie?

Jak pada to nie wychodzimy :tak: w ostatnich dniach ciezko bylo, bo jak tylko wyszlismy na pole zaczynalo padac a ostatnie 3 dni choruje wiec tez siedzimy w domu....

Gabrys tez choruje wiec wolalam siedziec ale i tak co wyjde to ryk w wozku sceny dantejskie jak to mozliwe zeby dziecko nie chcialo na dworze byc :-(

Ja ostatnio też troszkę spacerki zaniedbałam...u nas na osiedlu wieje wyjątkowo silnie, a w ndz chrzcimy i nie chciałam żeby coś podłapała. Ale wietrzę w domu cały dzień. Kiedy przyjdzie ładna pogoda...brzydki ten czerwiec jak na razie :baffled:

kurna byłam u lekarza i mam zapalenie węzłów chłonnych, dostałam antybiotyki :| czuję się trupiasto :|

Cholera chcialam dzisiaj zamowic bilety dla rodzicow i tesciow zeby przyjechali na chrzest w sierpniu i ceny sa strasznie wysokie :wściekła/y:bedziemy musieli wydac 2000zl:szok: Dobrze ze chrzestni mieszkaja na miejscu bo chyba bysmy poszli z torbami:-DKochane kobitki a jakimi liniami wy latacie???Bo ja sprawdzalam ryanair i stwierdzam ze to wcale nie sa tanie linie lotnicze:baffled:
0017795676.gif

witajcie mamusie :-:)-:)-(
musze Wam coś opisać!!!!!!
wczoraj w nocy szperałam trochę na forum, pamiętam jak rozmawiałyśmy o stronie tych pedofili na NK i tu u nas na forum jest wzmianka o tym. Tak więc jako ze baba ciekawska zerkłam sobie, to co zobaczyłam i przeczytałam, wierzcie mi że zemdliło mnie strasznie, tak sie wciągłam w tą [ lekture-ble...] że znalazłam na profilu moją bratanice, dziewczynka jest w wieku mojej Maji. szok to mało powiedziane, jestem zniesmaczona i wystraszona, naprawde mało nie zwymiotowałam. Dzisiaj rano odrazu zadzwoniłam do mojej mamusi i przesłałam jej link z zapytaniem czy to napewno ona. Nie mamy 100% pewności, mama mówi że tak , a tata się wacha [ z tędęcją na nie], właśnie teraz dzwonia do mojego brata z tą informacją. To naprawde jest totalne dno, żal i tyle, brak mi słów. mam nadzieje że sie pomyliłam , ze to nie prawda że jakiś oblech przed zdjęciem mojej bratanicy robił....... jest mi strasznie przykro....:-:)-:)-:)-(

reklama
witajcie mamusie :-:)-:)-(
musze Wam coś opisać!!!!!!
wczoraj w nocy szperałam trochę na forum, pamiętam jak rozmawiałyśmy o stronie tych pedofili na NK i tu u nas na forum jest wzmianka o tym. Tak więc jako ze baba ciekawska zerkłam sobie, to co zobaczyłam i przeczytałam, wierzcie mi że zemdliło mnie strasznie, tak sie wciągłam w tą [ lekture-ble...] że znalazłam na profilu moją bratanice, dziewczynka jest w wieku mojej Maji. szok to mało powiedziane, jestem zniesmaczona i wystraszona, naprawde mało nie zwymiotowałam. Dzisiaj rano odrazu zadzwoniłam do mojej mamusi i przesłałam jej link z zapytaniem czy to napewno ona. Nie mamy 100% pewności, mama mówi że tak , a tata się wacha [ z tędęcją na nie], właśnie teraz dzwonia do mojego brata z tą informacją. To naprawde jest totalne dno, żal i tyle, brak mi słów. mam nadzieje że sie pomyliłam , ze to nie prawda że jakiś oblech przed zdjęciem mojej bratanicy robił....... jest mi strasznie przykro....:-:)-:)-:)-(
MIKIMAURO a gdzie znalazlas te strone?????
0017795676.gif

Do góry