ana545
Mama Gabrysia
Dziewczyny pogoda do bani
i stad moje pytanie wychodzicie z pociechami na spacery jak tak wieje Gabrys nie byl od 4 dni na dworze i powoli zaczynam miec wyrzuty sumienia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elwis m mam podobny wozek tylko do mojego mozna wlozyc gondolke(za mala juz na malego) i wpiac fotelik samochodowy Jednak chcialabym niedlugo zmienic wozek na inny,juz prawie przekonalam m.:-)ja planuję kupić peg perego uno.
nie wiem czy nowy (ok 1200zł), czy używany (od 400).
Peg-perego UNO wielofunkcyjny wozek TANIO!!! (651470532) - Aukcje internetowe Allegro
a czytałyście to? fajne pomysły :-)
Zabawy z niemowlakiem - BabyBoom
Ana my wychodzimy na spacery niezaleznie od pogody No chyba ze leje jak z cebra to wtedy sie wstrzymujemy ale przy najmniejszym rozpogodzeniu uciekamy na dworDziewczyny pogoda do banii stad moje pytanie wychodzicie z pociechami na spacery jak tak wieje Gabrys nie byl od 4 dni na dworze i powoli zaczynam miec wyrzuty sumienia
Moja kiedyś dostała takiego ataku histerii, że śpiąc- łkała przez pół nocy...dziecie zasypia pochlipujac...