reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dziewczyny pogoda do bani :crazy: i stad moje pytanie wychodzicie z pociechami na spacery jak tak wieje Gabrys nie byl od 4 dni na dworze i powoli zaczynam miec wyrzuty sumienia

reklama
ana wydaje mi sie ze mozesz w kazda pogode wyjsc na spacer z dzieckiem tylko trzeba sie przygotowac. ja bym go normalnie ubrala i tylko folie przeciwdeszczowa zalozyla na wozek jezeli piszesz ze bardzo wieje

wezwałam posiłki. Przyjechała babcia i zabrała małą na spacer. Byłam w aptece i kupiłam sobie jakąś maść. Właśnie mnie rozgrzewa :-) Oby pomogła.

ana - moja córa chodzi na spacerki :)

ja planuję kupić peg perego uno.
nie wiem czy nowy (ok 1200zł), czy używany (od 400).
Peg-perego UNO wielofunkcyjny wozek TANIO!!! (651470532) - Aukcje internetowe Allegro

a czytałyście to? fajne pomysły :-)
Zabawy z niemowlakiem - BabyBoom
Elwis m mam podobny wozek tylko do mojego mozna wlozyc gondolke(za mala juz na malego) i wpiac fotelik samochodowy Jednak chcialabym niedlugo zmienic wozek na inny,juz prawie przekonalam m.:-)
0017795676.gif

Dziewczyny pogoda do bani :crazy: i stad moje pytanie wychodzicie z pociechami na spacery jak tak wieje Gabrys nie byl od 4 dni na dworze i powoli zaczynam miec wyrzuty sumienia
Ana my wychodzimy na spacery niezaleznie od pogody No chyba ze leje jak z cebra to wtedy sie wstrzymujemy ale przy najmniejszym rozpogodzeniu uciekamy na dwor:tak:
0017795676.gif

My tez chodzimy na spacery..no chyba ze pada to juz wtedy rezygnujemy.

Elwis peg perego jest uwazany za jedne z lzejszych i nie do zdarcia wozkow..na forach najbardziej ludzie chwala pliko3 ..cos takiego Wózek Peg Perego OKAZJA!!! (654472653) - Aukcje internetowe Allegro

No to zdam relacje z mojego koszmaru wczorajszego..dziecko zmeczone polozylam do lozeczka, dalam smoka, pieluszke, zlapalam za raczke, chwile polezal, popatrzyl no i zaczal kwekac..to go glaszcze, ale on nakreca sie jeszcze bardziej..wiec biore go do uspokojenia, , pewnie za pozno, juz zdazyl sie nakrecic, wziecie na raczki wcale go nie uspokaja..wyje mi dziecie na rekach, bujam, kolysze, dalej wyje..trwa to jakies 10 min..dziecie zasypia pochlipujac...

Ostatnia edycja:
Jak pada to nie wychodzimy :tak: w ostatnich dniach ciezko bylo, bo jak tylko wyszlismy na pole zaczynalo padac a ostatnie 3 dni choruje wiec tez siedzimy w domu....

...dziecie zasypia pochlipujac...
Moja kiedyś dostała takiego ataku histerii, że śpiąc- łkała przez pół nocy :-D
Ale zawsze mam histerię po kąpieli w czasie kremowania i ubierania. Jak już dorwie cyca to jest spokój. Nawet jak odkładam ją do łóżeczka a ona jeszcze nie śpi - to nie płacze. Sama zasypia po chwili.
Ale po kąpieli zawsze mamy cyrk! :confused2:

Po kąpieli Maćka zostawiam juz w spokoju ;-) ubieram go szybko, kolacja i spanie... dopiero nastepnego dnia rano go oliwkuje... nie jest zmeczony to mu sie nawet podoba masowanie ciałka z oliwka:-D

reklama
Nimfi ja robię tak samo-po kapieli ubieram, chyba że ma dobry nastrój to wtedy robię szybka toaletę balsamik i kremik do buźki, całą resztę robię na rano .
Aha i karmię też pół godz. przed kąpielą i wtedy niunia jest zadowolona.

Do góry