reklama
ana545
Mama Gabrysia
Nimfi ja robię tak samo-po kapieli ubieram, chyba że ma dobry nastrój to wtedy robię szybka toaletę balsamik i kremik do buźki, całą resztę robię na rano .
Aha i karmię też pół godz. przed kąpielą i wtedy niunia jest zadowolona.
Daggy a jaki kremik do buzki stosujesz i smarujesz codziennie?
ana545
Mama Gabrysia
Jak pada to nie wychodzimyw ostatnich dniach ciezko bylo, bo jak tylko wyszlismy na pole zaczynalo padac a ostatnie 3 dni choruje wiec tez siedzimy w domu....
Gabrys tez choruje wiec wolalam siedziec ale i tak co wyjde to ryk w wozku sceny dantejskie jak to mozliwe zeby dziecko nie chcialo na dworze byc :-(
Ja ostatnio też troszkę spacerki zaniedbałam...u nas na osiedlu wieje wyjątkowo silnie, a w ndz chrzcimy i nie chciałam żeby coś podłapała. Ale wietrzę w domu cały dzień. Kiedy przyjdzie ładna pogoda...brzydki ten czerwiec jak na razie 

MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
...brzydki ten czerwiec jak na razie![]()
Właśnie:-(
W niedziele w nocy jedziemy z Mlodym nad morze na tydzien
Cholera chcialam dzisiaj zamowic bilety dla rodzicow i tesciow zeby przyjechali na chrzest w sierpniu i ceny sa strasznie wysokie
bedziemy musieli wydac 2000zl
Dobrze ze chrzestni mieszkaja na miejscu bo chyba bysmy poszli z torbami
Kochane kobitki a jakimi liniami wy latacie???Bo ja sprawdzalam ryanair i stwierdzam ze to wcale nie sa tanie linie lotnicze

mikimauro
Fanka BB :)
witajcie mamusie :-
-
-(
musze Wam coś opisać!!!!!!
wczoraj w nocy szperałam trochę na forum, pamiętam jak rozmawiałyśmy o stronie tych pedofili na NK i tu u nas na forum jest wzmianka o tym. Tak więc jako ze baba ciekawska zerkłam sobie, to co zobaczyłam i przeczytałam, wierzcie mi że zemdliło mnie strasznie, tak sie wciągłam w tą [ lekture-ble...] że znalazłam na profilu moją bratanice, dziewczynka jest w wieku mojej Maji. szok to mało powiedziane, jestem zniesmaczona i wystraszona, naprawde mało nie zwymiotowałam. Dzisiaj rano odrazu zadzwoniłam do mojej mamusi i przesłałam jej link z zapytaniem czy to napewno ona. Nie mamy 100% pewności, mama mówi że tak , a tata się wacha [ z tędęcją na nie], właśnie teraz dzwonia do mojego brata z tą informacją. To naprawde jest totalne dno, żal i tyle, brak mi słów. mam nadzieje że sie pomyliłam , ze to nie prawda że jakiś oblech przed zdjęciem mojej bratanicy robił....... jest mi strasznie przykro....:-
-
-
-(
wczoraj w nocy szperałam trochę na forum, pamiętam jak rozmawiałyśmy o stronie tych pedofili na NK i tu u nas na forum jest wzmianka o tym. Tak więc jako ze baba ciekawska zerkłam sobie, to co zobaczyłam i przeczytałam, wierzcie mi że zemdliło mnie strasznie, tak sie wciągłam w tą [ lekture-ble...] że znalazłam na profilu moją bratanice, dziewczynka jest w wieku mojej Maji. szok to mało powiedziane, jestem zniesmaczona i wystraszona, naprawde mało nie zwymiotowałam. Dzisiaj rano odrazu zadzwoniłam do mojej mamusi i przesłałam jej link z zapytaniem czy to napewno ona. Nie mamy 100% pewności, mama mówi że tak , a tata się wacha [ z tędęcją na nie], właśnie teraz dzwonia do mojego brata z tą informacją. To naprawde jest totalne dno, żal i tyle, brak mi słów. mam nadzieje że sie pomyliłam , ze to nie prawda że jakiś oblech przed zdjęciem mojej bratanicy robił....... jest mi strasznie przykro....:-
reklama
MIKIMAURO a gdzie znalazlas te strone?????witajcie mamusie :--
-(
wczoraj w nocy szperałam trochę na forum, pamiętam jak rozmawiałyśmy o stronie tych pedofili na NK i tu u nas na forum jest wzmianka o tym. Tak więc jako ze baba ciekawska zerkłam sobie, to co zobaczyłam i przeczytałam, wierzcie mi że zemdliło mnie strasznie, tak sie wciągłam w tą [ lekture-ble...] że znalazłam na profilu moją bratanice, dziewczynka jest w wieku mojej Maji. szok to mało powiedziane, jestem zniesmaczona i wystraszona, naprawde mało nie zwymiotowałam. Dzisiaj rano odrazu zadzwoniłam do mojej mamusi i przesłałam jej link z zapytaniem czy to napewno ona. Nie mamy 100% pewności, mama mówi że tak , a tata się wacha [ z tędęcją na nie], właśnie teraz dzwonia do mojego brata z tą informacją. To naprawde jest totalne dno, żal i tyle, brak mi słów. mam nadzieje że sie pomyliłam , ze to nie prawda że jakiś oblech przed zdjęciem mojej bratanicy robił....... jest mi strasznie przykro....:--
-
-(