Kazia o kurcze, nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu. Jak powiesz to na pewno Cię nie wezmą, a z drugiej strony jak nie powiesz to jesteś nie fair w stosunku do nich... :-( Współczuję trudnej decyzji.
Asus nie, nie chodzi na pewno o zazdrość, bo ta baba ma 60-tkę na karku. Nie wiem o co jej chodzi, naprawdę, powinna zrozumieć sytuację, tym bardziej, ze jej własna córka jest teraz w ciąży. Trochę przesrane, bo to dyrektorka jednej ze szkół, w których pracuję... nikt jej nie lubi, dyrektorzy innych szkół z nią nie gadają, generalnie słynie z tego, że ma zdrowo nasane w głowie, wszystkich obgaduje i jest ogólnie mówiąć wredna.
Dorotko mieszkam w UK i niestety pójście na zwolnienie to nie jest zbyt popularna praktyka wśród ciężarnych. ;-) Do końca roku szkolnego zostały tylko 3 tyg, więc jakoś wytrwam, a w przyszłym roku nie bedę w tej szkole, już gadałam z szefową w tej sprawie.
Paulinko nie martw się, ja też miałam mdłości i inne objawy cały czas, a od poniedziałku jak ręką odjął, a tu nagle dziś znowu powrót do rzeczywistości... ;-)
Elwis ogromne gratulacje!!! Mądra babeczka z Ciebie! ( w końcu lutówka, nie? ;-) )
Co do płci jeszcze - my juz mamy wszystkie ubranka po Ingusi, a te na pierwsze dni są bardzo uniwersane, mamy tylko kilka typowych "babskich", posciel też mamy już po Indze - w beżach, wiec ok, pokoik na razie też będzie uniwersalny, wózek mamy (czarny), fotelik, lezaczek, wszystko jest uniwersalne. I tak sobie własnie myślimy, żeby sobie zrobić jedyną w swoim rodzaju niespodziankę. :-)