reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Cześć mamuśki :-) Melduję że mamy się oki:tak:
Jestem po pracy i przed chwilą jeszcze przyprowadziłam Kubę ze szkoły ..padam na p..k i muszę się grzmotnąć na wyrko:oo2:... Buziaki dla Was wszystkich ..dołączę najwyżej wieczorkiem ...bo nie mam siły na razie na NIC ;-):-)

reklama
Melduje się i ja.
Do dermatologa jednak jutro (dziś sie nie zarejestrowałam a poszłam....jak baba nie z tej ziemi:sorry:) więc jutro raniutko biegne. Ale za to byłam u gina i odnośnie tych wysypek i swędzeń dostałam badania do zrobienia Aspat, Alat, bilirubina i Ggtp. jutro się zorientuje gdzie w kielcech to można zrobić

Kurcze mnie dziasiaj obsypało, czerwone, swędzące krostki na brzuchu. Ostatnio kilka razy dziennie wsmarowuje oliwkę Jonsons to może przestanę i przejdzie. Ble, swędzi normalnie jakbym grzybicę miała

kraf83 ja miałam te badania robione..robiłam w zwykłym laboratorium bo to tylko krew pobierają..ja je robiłam prywatnie wtedy jak miałam te żółte oczy..na szczęście mi dobrze wyszły:tak: dośc długo na wyniki czekałam. te badanie to jest na zatrucie ciążowe..podobno właśnie wtedy swędzi skóra..ale mam nadzieję, że Ciebie to nie dotyczy i że będzie ok;-)

Antar odłóż jak najszybciej tą oliwkę Jonson jest uczulająca ja jeszcze przed ciążą się smarowałam i dostałam uczulenia, że przez pół roku się leczyłam. Pani dermatolog powiedziała, że na tą firmę dużo osób się skarży:tak:

kraf jak leżałam w szpitalu w październiku to leżała też dziewczyna z podobnymi do Twoich objawami i miała robione takie badania jak Ty masz zrobić . U niej okazało się że to dziecko uciska na wątrobę i z tąd te dolegliwości , dostała jakieś leki na wątrobę i później czuła się bardzo dobrze . Może Twoje maleństwo też zawarło bliższą znajomość z Twoją wątrobą ?

Ja byłam w gabinecie u mojego ginekologa i powiedział mi że kiedy siedzimy to szyjka układa się jakoś inaczej i to moje plamienie to prawdopodobnie z mojej kochanej nadżerki której nie spodobało się ostatnie badanie . Mam mniej siedzieć - a swoją drogą to dziwne , czyli lepiej jest chodzić niż siedzieć ?

Witam :)
Co do warunków mieszkalnych to ja mieszkam w bloku gdzie średnia wieku wynosi 70 lat, żadnych młodych małżeństw, a nas (mnie i męża) traktują jak największe zło, no bo w końcu studenci, którzy wszystko demolują, wyrzucają pety na klatkę schodową, kradną doniczki z kwiatkami i hałasują :sorry:. Teraz jeszcze pewnie dojdzie wrzeszczące dziecko to już w ogóle sąsiadka będzie co chwilę przychodzić że nie może spać :eek:. Ale za to fajny park niedaleko no i błonia za rogiem, jest gdzie chodzić na spacerki :-).
Do kolejek też się nie umiem wciskać :-(. Jakoś chyba mało asertywna jestem. Ale za to ostatnio w autobusie jakaś pani w moherowym berecie spytała czy nie chcę usiąść, normalnie aż szok przeżyłam:eek:.
No a ja jestem dziś po pierwszym egzaminie, jeszcze tylko cztery:sorry:, ale to dopiero pod koniec stycznia. Jutro do ginekologa, wcześniej po wyniki badań, jeszcze jakieś zakupy i resztę dnia będę usychać w samotności bo Tż na delegacje jedzie. Dobrze przynajmniej że dzidziek mój nie daje o sobie zapomnieć, nie czuję się bardzo samotna.
Miłego wieczoru :-)

reklama
Ja mialam do niedawna takich sasiadow,ze co weekend byla ze 4 razy policja wzywana.Klotnie,bijatyki ,narkotyki ,balangi o 3.4 w nocy.Moj maz raz poszedl zwrocic uwage to dostal kopa w krocze i wyladowal z zapaleniem jadra na ostrym dyzurze.Ale wyprowadzili sie niedawno i jest spokoj.Ulica spokojna,sasiedzi mlodzi i fajni:tak:
Tutaj jak ciezarna idzie z wielkimi torbami to nikt jej nie pomoze,o przepuszczeniu w kolejce to mozna zapomniec.Ale jak starsza babcie stoi to jej tez nikt nie ustapi,taka polityka.
ASUS,mam nadzieje ze wszystko ok z toba.
HABCIA-jak sie czujesz??

Ostatnia edycja:
Do góry