reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Jezyk no co Ty? A ja normalnie prawie zawału dostałam. Tego było dużo i poczułam wyraźnie jak coś ze mnie wypada... wcześniej miewałam takie gluty giganty, ale wczoraj to było co innego, dużo więcej i bardzo gęste:confused:.
No a jeśli to nie był czop, to ja napewno nie rozpoznam czopa jak już wyjdzie i pewnie skurczy też nie poznam i urodzę w taksówce:no:
Ale macie rację, nie gadajmy o porodach, bo to jeszcze nie czas, choć nie ukrywam, że adrenalina mi skacze już:)
Zapmarta to ja obstawiam Ciebie:tak:

reklama
antar na SR nam mówiła jedna położna, że jej znajoma dzwoniła, że ma skurcze regularne co 7, 8 minut a kazali jej czekać w domu aż będzie mieć co 5 lub 3 minuty. I ta urodziła w domu bo nie doczekała się takiego odstępu. Dlatego lepiej dmuchać na zimne :)
a co do adrenaliny - ona hamuje akcje porodową i skurcze, więc w naszym przypadku to może i lepiej, że się czymś denerwujemy :) Adrenalinka do stycznia?! Może to jest rozwiązanie!?

772762fppl9yjksq.jpg

Drogie lutóweczki,
życzę Wam Wesołych wymarzonych Świąt,
to wspaniałe że i my w tym czasie nosimy w sobie nowe życie :-)
Nie spieszcie się z porodami,
objadajcie się pierogami,
nie zamiatajcie podłogi,
niech zrobi to za Was mąż Wasz drogi
a że późna pora już naszła
wena do rymowania spać poszła...;-)

Białych Świąt!!!

to i my...

W tym dniu radosnym oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany,
życzę Ci zdrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi.

!!!WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Dziś Świąteczny czas
Dzwony biją w las
Mały karpik się uśmiecha
Wnet na pierwszą gwiazdę czeka
Uszka dziś się przysłu****ą
Jak kolędę podśpiewują
Barszczyk pięknie jest czerwony
Zaś jak zwykle zawstydzony
Zdrowych Ciepłych i Pogodnych
Życzę wszystkim Świąt Radosnych

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Kochane lutóweczki mam nadzieje ze mnie pamietacie. Malo pisze ale was czesto czytam. U nas wszystko dobrze. Od tygodnia pod wieczór puchna mi nogi i dlonie szczególnie prawa dlon ale na szczescie nie mam skurczy :sorry2:5 stycznia usg moze poznamy plec :sorry2:

Czesc dziewczyny, mam pytanie odnośnie łóżeczka turystycznego, bo właśnie takie zamierzam kupić. Zastanawiam się tylko nad materacykiem, ponieważ od znajomych słyszałam, ze jest on zbędny i zamiast niego można użyć np kocyka. Z drugiej strony wyczytałam, że twardy materacyk chroni dziecko przed śmiercią łóżeczkową?? no i czy dzidzi nie wygodniej będzie na twardym materacyku niż na jakimś kocu czy kołderce?? osobiście materacyk popieram, ale może rzeczywiście jest niepotrzebny do łóżeczka turystycznego...jeśli możecie to prosze, doradzcie coś, bo juz głupia jestem.
pozdrawiam,

reklama
No to działo się tu wczoraj :szok::szok:
Laski do lutego jeszcze trochę. Trzymajcie się.

......Mam nadzieję, że wszystkie się wyśpimy

yhy, no to ja na nogach już od 5.30.:-)Mąż musiał do pracy iść a ja zamierzałam sobie pospać dłużej i klapa. Niuńka się obudziła i spać nie daje tylko kopie w żołądeczek i czegoś słodkiego się domaga.No to my już po śniadanku.:-) Ale cimno i zimno dziś.:baffled:

Czesc dziewczyny, mam pytanie odnośnie łóżeczka turystycznego, bo właśnie takie zamierzam kupić. Zastanawiam się tylko nad materacykiem, ponieważ od znajomych słyszałam, ze jest on zbędny i zamiast niego można użyć np kocyka. Z drugiej strony wyczytałam, że twardy materacyk chroni dziecko przed śmiercią łóżeczkową?? no i czy dzidzi nie wygodniej będzie na twardym materacyku niż na jakimś kocu czy kołderce?? osobiście materacyk popieram, ale może rzeczywiście jest niepotrzebny do łóżeczka turystycznego...jeśli możecie to prosze, doradzcie coś, bo juz głupia jestem.
pozdrawiam,
Chyba żadna z nas nie zdecydowała się na kupno łóżeczka turystycznego.:no:Z tego co wiem w turystycznym łóżeczku jest materacyk ale taki jakiś nie zagruby i twardy jak dykta.Myślę , że na początku nie jest do takiego łóżeczka potrzebny materac. Przyda się on dopiero później, gdy maluch będzie większy.A o śmierci łóżeczkowej powiązanej z jakością materaca nie słyszałam.:no:
Aha, samo prześcieradełko napewno wystarczy.

Czy dziś nasza Ewelinka ma imieninki?
Jeśli tak to życzonką ślę , jeśli nie to na przyszłość będą.

Uśmiech i radość niech w Twym sercu gości.
Niech każdy poranek słońcem Cię wita.
Szczęścia, pięknej miłości, a nade wszystko
zdrowia, pogody ducha
i życia bez przykrości
serdecznie życzy

-Justyna:-)

xx_buziaczki_big.gif
xx_buziaczki_big.gif
xx_buziaczki_big.gif
xx_buziaczki_big.gif
xx_buziaczki_big.gif
xx_buziaczki_big.gif