reklama
hej,
nie bylo mnie tyle, bo znow wyladowalam w szpitalu, ehhhh..nasze maleństwo to sie zupelnie zdecydowac nie moze z tym, kiedy chce przyjsc na swiat
Pan doktor powiedzial, ze za kolejnym razem to juz na pewno urodze. Ciekawe, kiedy to bedzie, wszak tyle juz tych falstartow mielismy:-):-):-) Najwazniejsze, ze u Maluszka wszystko ok!
A reszte jakos przezyje.
Pozdrawiam Was serdecznie!!!!!!
nie bylo mnie tyle, bo znow wyladowalam w szpitalu, ehhhh..nasze maleństwo to sie zupelnie zdecydowac nie moze z tym, kiedy chce przyjsc na swiat

A reszte jakos przezyje.
Pozdrawiam Was serdecznie!!!!!!
A ja mogę się podzielić z kims moim numerem? bo ostatnio nagle okazało sie z emam zostac w szpitalu, siedzialam tam 6 dni i najbardziej ubolewalam ze zadna nie bedzie mi wspolczuc
a kto wie kiedy mnie mąż odtransportuje... :-)

aga221122
mama Jurandzika :))
Justina84 spełniasz warunki do zamkniętego a tam jest wątek z kontaktami i wybierzesz sobie kogo będziesz chciała. Napisz na prywatnym do maguska, żeby ci dała dostęp do zamkniętego.
HABCIU !!!! GDZIE JESTEŚ??
HABCIU !!!! GDZIE JESTEŚ??
paulusia2209
Fanka BB :)
też się zaczynam martwić o Habcię:-
-
-(
szczęśliwa1
to ze habcia sie nie odzywa to faktycznie dziwne mam nadzieje ze wszystko w porządku z nia i z dzidzia
czarnamegi
Zaciekawiona BB
Moj syneczek tez mnie nie budzi w nocy albo mam takie spanie.Zreszta i tak co poltorej,dwie godzinki wstaje do ubikacji to wtedy czuje z reguly ze sie wierci moj skarb 
Od wczoraj malutki leniwy sie zrobil :-( Wole juz jak mnie kopie do bolu to przynajmniej jestem spokojniejsza.

Od wczoraj malutki leniwy sie zrobil :-( Wole juz jak mnie kopie do bolu to przynajmniej jestem spokojniejsza.
Zazdroszczę Wam tych przespanych nocy. Ja ostatnio praktycznie w ogóle nie śpię w nocy. Mała mocno się wierci i nie daje mi zasnąć, a przy każdej próbie przekręcenia się brzuch mi się strasznie napina i ciągnie w dół. A i mocno napiera na pęcherz, więc siusiu dosłownie co pół godziny - jak się uda zasnąć to co godzina, półtorej 

aga221122 dzieki :-)
Mnie tez nie budzi.. teraz raczej nie śpie przez straszne sny. Dzis w nocy obudziłam sie z płączem. a raczej mąż wystraszony mnie obudził co mi się dzieje. ale jeszcze 20-28 tydzien to kopał jak szalony.
Mnie tez nie budzi.. teraz raczej nie śpie przez straszne sny. Dzis w nocy obudziłam sie z płączem. a raczej mąż wystraszony mnie obudził co mi się dzieje. ale jeszcze 20-28 tydzien to kopał jak szalony.
reklama
maran-atha
no i ja ze spankiem mam to samo dziewczyny, choć Malutka nie budzi mnie wierceniem sie to i tak biegam do toalety co 1,5 godziny i tak każdej nocy... więc rozumiem Was doskonale