reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

lajfik - suwaki kłamią, nie wiesz? ;-):-D
Tak czy siak, już jestem blisko.
A wolę urodzić troszkę przed terminem niż po nim!!!

A znając moje szczęście - nie tylko Aga mnie wyprzedzi! Pewnie połowa forum już będzie rozdwojona, a ja wielkie sumo wciąż w dwupaku będę siedzieć....

reklama
wiadomość od antar:
"chyba mnie będą ciąć, ale nie wiedza czy jak nie dam rady urodzić po oksy czy odrazu na umówione. ależ oni mają refleks, już się przestałam bać. pozdrów wszystkie ciężarówy, dam znac jak się zdecydują"

lajfik
ja mam dziś naleśniory :>
ardzesh ja myślałam że ten wątek porodowy tyczy się tylko wieści o narodzonych dzieciach i gratulacjach :D

lajfik ja mam rosół mniam
larkaa naleśniory chodzą mi po głowie ze 3 dni
ardzesh nie pękaj pochodzimy razem, bo ja też pod tą szczęśliwą gwiazdą jestem urodzona :-D:-D:-D

antar trzymaj się tam i już nóżek nie musisz zaciskać:-):-):-), teraz szerokaśno trzymaj :-D:-D:-D

Lajfik, ja mam pierś z kury w sezamie plus brokuły i ryż - jeden z ulubionych zestawów Franka. Ostatnio się wściekam, bo wszystko gotuję pod moich chłopców, a ja to co...niestety trzeba się dostosować. Chociaż w sobotę mam zamiar upiec szarlotkę, bo chodzi za mną od paru dni.
Aga, Ardzesh pewnie też niedługo urodzicie. Teraz pewnie codziennie będą jakieś wieści z porodówek.

Hej,
widzę, że rozpakowywanie zaczęło się na dobre.
Trzymamy kciuki Antar!!!!!!!!

Dziś w nocy u Nas zaczęły się jakieś nawet bolesne i regularne skurcze, ale wszystko ucichło a jakoże jestesmy do nich przyzwyczajeni, to nie paqnikowalismy tylko czekaliśmy na rozwój sytuacji. Z jednej strony zaczęłam się cieszyć, że w końcu zacznie się na dobre i skończy a nie co jakiś czas coś się zaczyna i cichnie.... Zatem nadal czekamy. Mój Małżon się śmieje, że po tych proszkach na podtrzymanie, to jeszcze o marzec zahaczę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Lajfik u mnie obiad też na słodko. Mamy placuszki z jabłkiem:-):-):-) mniam

Miłego dnia!!!!

Wlasnie dotarlo do mnie,ze niedawno robilam tescik a teraz jestem prawie na wylocie:rofl2:Czas leci jak z bicza trzasnal.Jeszcze jak wchodze i czytam takie wiesci o Antar to robi mi sie goraco z wrazenia i nerwow,ze to juz niedlugo:baffled:

reklama
Do góry