reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

:-D:-D:-DAga nooo, ja tylko dbałam o nią.:-D:-D:-D:tak:. To taka siostrzana troska była.:tak:
A w sumie to babki malują sobie paznokcie i też wdychają ten opar z lakieru i nic im nie jest.:-p
A przeciwwskazania? Farba przenika przez skórę do głowy i mózg lansuje.;-):-D:-D:-D

reklama
Pewnie -j- nie zastanawiaj się nie nawet, tylko rób!
Ja to dopiero maniak jestem, do szpitala kosmetyki do malowania zabieram :D
<stwierdziła larkaa zajadając się 10-tą rurką waflową>

z tego co wiem to można farbować a nawet trzeba bo mamusia musi wygłądać ślicznie . Wyobrażacie sobie jak by dzidziuś wyszedł na świat i co by zobaczył....:szok::szok::szok:
larkaa współczuje sąsiadów:wściekła/y: ja mieszkam w domku i mam taki spokój .że jak bym mogła to z chęcią bym ci troszku oddała:tak::tak:

No i aby czekać aż larkę zmuli....
A tak apropo daj jedną.:sorry2:
A ja żelki ciumam:rolleyes2:.Chce któraś? :oo2:

jolek podobno maluch mało co widzi po porodzie.I dobrze... ufff..

-j- a mama włosów nie kazała ci ściąć, w ciąży wygodniej a później dziecko nie będzie cię miało za co szarpać. Ale ja też swojej sis mówiłam żeby na obcasach nie chodziła, a jak ja zakładałam swoje to teściowej oczy mało z orbit nie wyskoczyły. Bo przestałam powtarzać jak papuga tylko najpierw zadaje pytanie dlaczego. Farbuj babo włosy wszędzie :-D:-D:-D.

O ścięcie nie pytam , bo wiem , że można. A to podstawa u mnie po farbowaniu.:tak:
A te łonowe to chyba sobie odpuszczę i zgolę do łysa.:-D:-D:-DNa farbie zaoszczędzę.:-D:-D;-)

-j- farbuj farbuj i się nie zastanawiaj na porodwóece masz być mega gwiazda;-):-)

A w ogóle to witam i melduję że nie rodze ale mnie nie bedzie bo jedziemy na roczek i wy też nie zabierajcie się za rodzenie żebym nic nie przegapiła.:-p

miłego dnia

-j- ja właśnie wczoraj odwiedziłam fryzjera:tak: bo na te odrosty juz patrzeć nie mogłam..przez całą ciąże regularnie farbowałam włosy..taką specjalna farbą, którą rozrabia się z wodą..więc ma mniej tych chemikaliów:tak: ogólnie wiem, że nie ma się czym stresowac...to nie szkodzi maleństwu:tak:
a nam się wczoraj telewizor zepsuł:wściekła/y: zaraz za ściana mam solarium i chyba maja tam za duże natężenie prądu..bo często światła nie mamy..wczoraj światło zgasło..za 20 minut naprawili..a tv nie dało się włączyć..:-( najgorsze to, że gwarancje mam nie podbitą..a paragon oczywiście rozkłada się już na wysypisku:sorry2: dzwonilismy do kilku facetów od napraw..to żaden nie podejmie się naprawy lcd:wściekła/y: i teraz siedze cały dzień bez tv..dobrze, że komp działa..

reklama
Do góry