Aga nooo, ja tylko dbałam o nią.

. To taka siostrzana troska była.
A w sumie to babki malują sobie paznokcie i też wdychają ten opar z lakieru i nic im nie jest.

A przeciwwskazania? Farba przenika przez skórę do głowy i mózg lansuje.;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Aga nooo, ja tylko dbałam o nią.

. To taka siostrzana troska była.

ja mieszkam w domku i mam taki spokój .że jak bym mogła to z chęcią bym ci troszku oddała

.

bo na te odrosty juz patrzeć nie mogłam..przez całą ciąże regularnie farbowałam włosy..taką specjalna farbą, którą rozrabia się z wodą..więc ma mniej tych chemikaliów
ogólnie wiem, że nie ma się czym stresowac...to nie szkodzi maleństwu
zaraz za ściana mam solarium i chyba maja tam za duże natężenie prądu..bo często światła nie mamy..wczoraj światło zgasło..za 20 minut naprawili..a tv nie dało się włączyć..:-( najgorsze to, że gwarancje mam nie podbitą..a paragon oczywiście rozkłada się już na wysypisku
dzwonilismy do kilku facetów od napraw..to żaden nie podejmie się naprawy lcd
i teraz siedze cały dzień bez tv..dobrze, że komp działa..