paulusia2209
Fanka BB :)
antar poważnie 150zł za dobę??

poje...... ich

poje...... ichDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

poje...... ich

Wyobrażam sobie jak sie wystraszyłaś... 

doktorek zbadał mnie ginekologicznie zrobił usg ktg i na tej podstawie wykluczył gestozę?? dziwne..jutro z rana pędzę oddać mocz..chociaż sprawdzę co z tym białkiem
antar poważnie 150zł za dobę??poje...... ich

to doba w hotelu tyle kosztujeantar poważnie 150zł za dobę??poje...... ich
My z mezem chcemy sobie wykupic takie jeden dzien albo dwa - w tym pelne wyposarzenie no i konfort taki ze bedziemy w pokoju sami z maluszkiem... Oczywiscie zgadzam sie ze cena jest kosmiczna
no ale poza tym porod nic nas nie kosztuje 
Od razu mi sie slabo zrobilo - męzowi zreszta tez. Troszke z tym przegieli...
Nie wyobrazam sobie ze to juz za 3 tygodnie ma byc....
uznalam ze nie bede ich ogladac bo podczas porodu i tak bede wszytsko widziala z innej strony
zreszta takie widoki jak sie czlowiek zdenerwuje to moga jeszcze skurcze porodowe wywolac ;-) dopiero by bylo.
ja bym juz tylu spraw nie zalatwila naraz
gdy wybieram sie na miasto jestem jak wiecznie sapiący slonik w skladzie porcelany
nie dosc ze kolysze sie ciagle na boki to szybciutko nozki zaczynaja bolec
Nie ma lekko...

No i uważaj by po takim dniu pełnym łażeń i wrażeń nic tam ci się pomiędzy nogami nie chciało wydostać z ciekawości co tak mną rzuca.;-)
Super, że to nie to swiństwo.
:-)
A czas na inne wątki? Tak tylko od czasu do czasu przejrzę ostatnie strony, no chyba , że coś mnie zaciekawi.
A o sprawie z habcią juz dawno zapomniałam.;-)Tylko szkoda, że ona nie.
Ktoś coś pytał o czop. A więc przy pierwszym porodzie nie widziałam takiego czegoś . Przy drugim odszedł mi na kilka dni przed rozwiązaniem.Teraz zobaczymy. Krzyż nadal pobolewa mnie jak na @, podbrzusze jak narazie mniej w porównaniu z ostatnimi dniami.