reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

jestem ciekawa ile w tym prawdy ;-) ja jakos wczpraj na twarzy tak dziwnie spuchlam (az nawet maz mi to powiedzial jak wrocil z pracy ze taka spuchnieta jestem czy az tak zmeczona?:baffled:) i dzisiaj sie jakos tak inaczej sie czuje.....no i wstalam wczesniej niz zazwyczaj bo jakos juz spac nie moge:sorry2:
mam nawet zdjęcie z samej porodówki - nie spuchłam a urodziłam :happy: za to po porodzie - nogi jak balony...:-(
a no a u mnie wywoływanie z M było niemożliwe, ale w sobotę wypiłam 2 duże kawy u Babci - to może to było to...

Ostatnia edycja:
reklama
a to są same zabobony, tak samo jak to, że dziewczynki zabierają urodę - GUZIK PRAWDA :)

mnie od 3 dni puchną nogi - w końcu dołączyłam do grona vip'ów :)

W nocy jak zwykle mnie napierdzielał brzuch, ale żadne skurcze to nie były, tylko bóle miesiączkowe klasycznie.

W ogóle chyba jak będę rodzić to nie będę wiedzieć kiedy, w końcu tak często mnie ten brzuch boli, że zaczęłam to olewać i w ogóle nie zwracam już na to uwagi. Więc niech Kalina może lepiej....pępkiem wyjdzie, bo mycha zamknięta na amen :)

a ja dalej ciastem snickers się zapycham....już prawie cała blacha poszła, tak wszyscy sie rzucili na nie :O

larkaa hurraaa :) wreszcie jesteś VIP`em :-D:-D
kurka, dziś w nocy ok 5 rozbolał mnie brzuch i zaś zrobiłam se nadzieję, że to może to... a nadzieja matką głupich.
O ja głupia...
widzę jeżyka, nie widzę agi. Może wreszcie ją wzięło? Albo śpi i zbiera sieły na parcie niedzielne?!

hahahaha mąż śpi a ja: włosy wyprostowałam (na głowie), nogi ogoliłam i pociągam zieloną herbatkę z cytryna:-):-):-). Intruz dalej ze mną. Myślę, że czas przyzwyczajać się do myśli, że będą wywoływać poród. ON NIE CHCE NA TEN ŚWIAT SAM:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Melduję się i ja:-):-):-) 2w1 z humorem wisielczym bo plamienia brunatne są śluz czasem zabarwiony niteczkami krwi też jest a skurczy nie ma.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dupa

Któraś [pisała o tym filmie P.S. kocham cię ja go oglądałam jakoś w środę lub we wtorek i też płakałam prawie pół filmu, oj kłócę się z tym moim mężem ale jakby mnie coś takiego spotkało to bym chyba umarła

Z przyspieszaczy to koleżanka wczoraj dzowniła z pytaniem "jeszcze nie urodziłaś??:wściekła/y::wściekła/y: że jej pomogła jak umyła podłogę ale usiadła na kolanach i rozszerzyła nogi, stopy pod pupą i tak myła i się kołysała na boki:dry::confused::confused: i że wieczorem pojechała rodzić

no właśnie gdzie aga

Ja się wczoraj na roczku objadłam a raczej obżarłam:zawstydzona/y: humor miałam wcale nie imprezowy więc po około godzinie wróciliśmy do domku, dobrze że Piotrek też chciał (bo dziś pojechał do pracy) i o 21 spałam jak aniołek z różkami

hahahaha mąż śpi a ja: włosy wyprostowałam (na głowie),
Dobrze że napisałaś gdzie prostowałaś bo już byśmy się czegoś doszukiwały :)

Melduje się i ja nadal z wisielczym humorem i negatywnym nastawieniem do wszystkiego co mnie otacza oprócz BB :) Dzisiaj wsiadam w samochód i jade pojeździć. To mnie uspokaja i rozładowuje nerwy.

Aga, Ardzesh i Jezyk ja tu wchodze po to żeby was NIE zobaczyć !!!!!!

"zobacz jak ładnie wysmarowałem jej kremikiem buzie, myślisz, że główkę też mogę?"

no, zuch chłopak!! :-D;-) pochwalić nie ganić!! :-);-)

a to są same zabobony, tak samo jak to, że dziewczynki zabierają urodę - GUZIK PRAWDA :)

mnie od 3 dni puchną nogi - w końcu dołączyłam do grona vip'ów :)

Hurra!! Larkaa NA PEWNO jest w dziewiątym miesiącu ciąży!!!!;-);-);-)
aleś się skubana trzy dni nie chwaliła- nieładnie!!:no:;-)

dobra, nakladam mejkap na okrągły ryjek co by Teściów nie wystraszyć :rofl2::rofl2:

a, Małżonowi się chce dziś indukcji:angry::angry: a mówią, że za babami nie można nadążyć:-D:-D

reklama
No nie, tak być nie może. :szok:
aga, ardzesh, jezyk - co wy tu jeszcze robicie. ?????

Ja po wczorajszym mega sprzątaniu obijam się dziś na całego.

Do góry