reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Habciu, spóźnione zyczonka urodzinowe. Wszystkiego naj, naj.
Nathalie, Pgb, miło poczytać o Waszych mężach:-) Mój taki raczej nie jest, chociaż w roli tatusia sprawdza się świetnie.
A mnie zaraz pęcherz pęknie( bynajmniej nie płodowy), cholera dziadek zajął łazienkę i nie chce jej opuścić do tego Franek po mnie skacze ;/

reklama
no i ja witam z rana :)

Habcia spóźnione zyczenia urodzinowe dla Ciebie i przede wszystkim zdrowia bo widzę, iż ono Ci cos nie dopisuje, wiec tego własnie najbardziej Ci życzę :*

Larkaa na mnie pelnia dziala własnie tak jak i na Ciebie czyli spać nie mogę i krece sie tylko w kółko po tym łózku i co chwile do toalety... no ale na Jeżyka najwidoczniej zadziałało :) a ja dalej do kolejki bo mam jeszcze troszke czasu, więc duży spokój i czekamy :)

aga221122 wlasnie miałam o Ciebie popytać bo cos bez Twoich zartow dalo sie zauwazyc ze na forum cie nie ma :-) powodzenia zycze.. Malenstwo widze rządzi :-) ;-) ;-)

Mamy pierwszą marcóweczkę!! wczoraj przez cc Sara27 urodziła córunie 2800waga 9pkt Apgar i jest bardzo szczęśliwa, termin miała chyba ze 2-3 dni po mnie jakos sna początku marca. To nas zaskoczyła :-D :-D

Justina84 no i szybko sie ta marcoweczka rozdwoila :tak: Ja sie chce trzymac swojego miesiaca i licze na to ze nie przetrzymam do marca :-p choc nie wiadomo bo luty krotki jest...

Dzien doberek! My rowniez meldujemy sie w dwupaku...;-)

Mi jakos pelnia nie przeszkadza, mialam co prawda problemy z zasnieciem, ale za to pozniej cala nocka moja! No tylko z krotkimi przerwami na siusiu:-p
Snila mi sie dzis aga i larkaa:-D nie mam chyba takiej mocy jak kraf, ale moze, moze :D

Gratulacje dla sary!:-)

A mi się śniła Meg dzisiaj ...:-p
Chyba wybiorę sie na spacer :confused::confused:...

Aga ...dawaj znaki dymne nawet jak coś się ruszy na IP ....

no ja tosie dzisiaj wyspałam 12 godz. Mój M na nockę w pracy. poszłam o 22 nic nie piłam to nawet siusianie mnie nie obudziło. Słyszałam tylko jak M wrócił o 7. No i obudziłam się o 10 . Nareszcie spałam bezproblemowo FAJNIE:-):-D:-)

Snila mi sie dzis aga i larkaa:-D nie mam chyba takiej mocy jak kraf, ale moze, moze :D
mogę ci powiedzieć, że masz bo jutro Intruz może się urodzić. Najpóźniej jutro jadę na porodówkę, opisałam w wątku "Mama u lekarza....." Larkaa no to szykuj tyłek na poród. Bo ja już gotowa jestem :-):-):-)
Aga ...dawaj znaki dymne nawet jak coś się ruszy na IP ....
:-D:-D:-Djuż poszły znaki, dotarły do ciebie ???:-D:-D:-D

reklama
Do góry