reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

A gdzie podziewa sie dzis ewelinka???:confused: Moze Ona juz?:-)

Kraf, ja na macierzynskim jestem od... 1 stycznia, niestety.:angry:

reklama
Aha, u nas jest tak slicznie, slonecznie i wiosennie, ze zmykamy na spacerek, moze zrobimy jeszcze jakies fotki:-)

golimek ktoś tu napisał że przed porodem był cholernie zmęczony :)
to ja! to ja!:tak::tak::tak:

eh miała być moja mała walentynka i tak sie bałam, że przenosze a tu proszę - jutro będziemy obchodzić pierwsze "naście" mojej niuni - na szczęście na razie dni :-D:-D:-D

Cześć kochane :)
Godzinkę temu przekroczyłam próg domu z mężusiem i cudowną Milenką, która właśnie zaczęła płakać - więc nie dokończę pisać (nie mówiąc o czytaniu!)
buziaczki!

Słuchajcie, dzis sie usmiałam, bo moja kolezanka wczoraj pojechała do Szpitala we wrocławiu i powiedziała, że nie wyjdzie stąd dopóki nie urodzi. Pertraktowali z nią, że ma jeszcze 3 dni ale ona powiedziała, że juz ma dość tego brzucha skurczy i ze jej się chce sexu haha i udało się. Zrobili jej cesarkę, to było wiadome ze bedzie cc ale dopiero planowali na sobotę.

Witajcie dziewczyny !
larkaa pewnie że lody ! Co sobie będziesz żałować -lody i koniec ! :) Sama bym zjadła.. mmm sorbetowe jakieś :D
A co do kosztów, to rzeczywiście poniosłaś kolosalne. Ja chodzę do lekarza na jego prywatną praktykę, płacę 80 zł za wizytę, a i tak to dla mnie duży wydatek, tym bardziej że wychodząc zwykle mam jeszcze jakieś recepty na minimum 40 zł no i badania też kosztują- taki to interes drogi, jak się wszystko do kupy zbierze, że już by wózek był świetny za tą kasę. I pomyśleć, że tyle się buli tych składek zdrowotnych i tyle się z tego ma jak przyjdzie co do czego, że człowiek woli biegać prywatnie w większości przypadków, chyba że naprawdę go nie stać albo zna jakiegoś dobrego lekarza, który przyjmuje w ramach NFZ.
Tak czy siak -mój wybór, moja kieszeń.
ardzesh witaj z powrotem ! To teraz nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci ogromnych pokładów energii, szybkiego powrotu do formy i jak najlepszego samopoczucia. Bądź dumna z siebie i swojej rodzinki :)

Ja ostatnio ciągle źle sypiam i potem boję się, że nie będę miała siły rodzić, jak przyjdzie co do czego :D
We wtorek idę do lekarza, to się dowiem czy już bliżej, czy jeszcze dalej. Ale coś czuje, że mogę trochę jeszcze pobyć w dwupaku.

reklama
Cześć kochane :)
Godzinkę temu przekroczyłam próg domu z mężusiem i cudowną Milenką, która właśnie zaczęła płakać - więc nie dokończę pisać (nie mówiąc o czytaniu!)
buziaczki!
Witaj kochana :-D:-D:-D
ale Cię miło widzieć .... wpadnij do nas i opowiadaj jak tam było babo jedna ..ale fajnie że jesteś :-);-)Buziak ;-)

Do góry