reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

jako niedoswiadczona zapytam;-) golimy sie całkiem całkiem ?? bo nie wiem jak sie przygotowac, jutro rano mam byc w klinice, a nie chce sie zjawic na porodowce np, ze zbyt odwazną fryzurą...a skoro juz wiem ze to jutro to chyba wole sie sama ogolic, niż jakby mialy to robic położne, jeden stresik mniej...
Qurcze i te nogi te tez ogole, pojde Waszym slade, lepeij sie poczuje heheh, może nawet atrakcyjnie ;-)
I za pamięci. moj pocieszny mąż, jak sie wczoraj dowiedział, ze to juz w niedziele, to popatrzył na mnie z powazna mina i zapytał, czy dzidziuś w nocy bedzie ze mna, na co ja mu mowie, ze na noc to zabierają raczej. Zastanowił sie chwilke i mowi, że w takim razie on misia córeczce przyniesie, żeby sie nie bała jak sama w nocy będzie...aż sie popłakałam. A jak jeszzce na koniec zapytał, czy może najlepiej by było białego, bo ciemnego sie wystraszy, to przybił gwóźdź...:tak:

reklama
napisałam, ze raczej zabierają, a nie jestem pewna :) z reszta tu chodzi o tą pierwsza noc po porodzie, a spodziewam sie ze do nocy urodze, wiec chyba nie dadza mi po całym dniu na noc... nie wiem :/ nie znam sie.
ale jak bedzie po to odpowiem

izabelkia no fajny ten Twó mąż :)

Martussa ja nawet nie poodśnieżam bo u mnie istana wiosna :) cieplutko i słonecznie... okno otwarte i promienie mnie rażą, ale musze sie nimi nacieszyć nim deszcze przyjdą. No a Ala jak siedziała tak siedzi... nic nie zwiastuje jej wyjścia... a ja Niemena zapodalam i sie relaksuje oczekując na córunie...
A teraz zawsze jak wchodze na BB to sie zastanawiam czy TY jeszcze będziesz, czy mnie zostawisz... No i Megusek i Golimek bo one chyba też juz wyczekują godziny zero?

Naprawde juz tak mało nas tu zostalo, że nawet nie ma co poczytywać jak kiedyś kilka stron dziennie...

Aga powinna dzisiaj wyjść ze szpitala.

zaglądnęłam tutaj dzisiaj z nadzieją, że zobaczę meguska, golimka martusse i maran-athe na wątku "nowiny z porodówek", ale widzę, że bardzo chcecie podzielić los mój, jezyka i agi :-p:-D
nie zapomniałyście, że już czas na rozdwojenie?! ;-)

izabelkia ja tam się ogoloiłam "na dziewicę" czyli bez paseczka, bo przez brzuch nie dałam rady jakoś prosto ... ;-)
a na noc to zauwazyłam, że zabierają tylko dzieci z niską wagą urodzeniową na łóżeczko grzewcze, dzieci z żółtaczką na lampy i dzieciaczki kobiet po cesarkach, które jeszcze nie wstały - reszta to radź sobie sam, chyba że bardzo poprosisz ale krzywo patrzą na te mamy. Zuzia urodziła się o 4.32, ja cały dzień i noc leżałam na porodówce, bez grama jedzenia i picia - nikt się nie pytał czy mam siłę czy nie, dali mi dziecko od razu i do widzenia ...

ardzesh no wlasnie chyba nie spacjalnie chcemy ten los podzielić, tylko, że te nasze maleństwa takie uparte, że wychodzic nie chcą... a ja juz nie wiem jak mam tę moją córeczke zmotywować... nawet przekupstwa mojego Męza nie skutkują....

Aga powinna dzisiaj wyjść ze szpitala.

zaglądnęłam tutaj dzisiaj z nadzieją, że zobaczę meguska, golimka martusse i maran-athe na wątku "nowiny z porodówek", ale widzę, że bardzo chcecie podzielić los mój, jezyka i agi :-p:-D
nie zapomniałyście, że już czas na rozdwojenie?! ;-)
też mam zawsze taką nadzieję a one uparte :-D:-D:-D

Rzeczywiście forum trąci pustkami, widać, że wiele mamuś jest zaabsorbowanych swoimi Skarbeńkami :) I podobnie jak ardzesh i pgb -wchodząc tutaj oczekuję, że już Martussa, Meg i golimek w nowinach znajdą swoje miejsce, ale nic z tego jak widać :p
Ale wstrętna ta sobota, wrrr. Zabrałam się za pranie kolejnej 'porcji' ciuszków nawet tych większych, bo nudziło mi się :D

reklama
cześć dziewczyny ...tęsknie za Wami jak cholera ;-)
Mija dopiero trzecia doba ..więc zbieram siły :-p
U nas karmienie ..pieluchy i spanie ...:-D:-D:-D
No i oczywiście krzyk małej ...jest małą beksolką ;-)... Nie lubi się przewijać ani kąpać :-p...Mnie boli dupsko ..szwy mam założone w środku ale boli i tak ..więc za dużo nie posiedzę na razie przy kompie
Martussa, Golimek ,Maran-atha ...trzymam kcuiki za Was dziewczynki i czekam na wiadomości :-D
Całuję Was mocno !

Do góry