reklama
Nathalie
Fan(ka)
Coś na poprawe humorku:
Po dwudziestu latach małżeństwa para leży w łóżku i nagle żona czuje, że mąż zaczyna ją pieścić, co już się bardzo dawno nie zdarzało. Prawie jak łaskotki jego palce zaczęły od jej szyi, biegły w dół delikatnie wzdłuż kręgosłupa do bioder. Potem pieścił jej ramiona i szyję, dotykał jej piersi, by zatrzymać się powyżej podbrzusza. Potem kontynuował, umieszczając swą dłoń po wewnętrznej stronie jej lewego ramienia, znów pieścił lewą stronę jej biustu i obsuwał dłoń wzdłuż jej pośladków, uda i nogę, aż po kostkę.
Kontynuował po wewnętrznej stronie lewej nogi unosząc pieszczoty aż do najwyższego punktu uda. Och... W ten sam sposób delikatnymi ruchami dłoni pieścił jej prawą stronę i gdy żona czuła się już rozpalona do ostatnich granic... Nagle przestał. Przekręcił się na plecy i zaczął oglądać telewizję. Żona ledwie łapiąc oddech powiedziała słodkim szeptem:
- To było cudowne, dlaczego przestałeś?
- Znalazłem pilota - odpowiedział
Po dwudziestu latach małżeństwa para leży w łóżku i nagle żona czuje, że mąż zaczyna ją pieścić, co już się bardzo dawno nie zdarzało. Prawie jak łaskotki jego palce zaczęły od jej szyi, biegły w dół delikatnie wzdłuż kręgosłupa do bioder. Potem pieścił jej ramiona i szyję, dotykał jej piersi, by zatrzymać się powyżej podbrzusza. Potem kontynuował, umieszczając swą dłoń po wewnętrznej stronie jej lewego ramienia, znów pieścił lewą stronę jej biustu i obsuwał dłoń wzdłuż jej pośladków, uda i nogę, aż po kostkę.
Kontynuował po wewnętrznej stronie lewej nogi unosząc pieszczoty aż do najwyższego punktu uda. Och... W ten sam sposób delikatnymi ruchami dłoni pieścił jej prawą stronę i gdy żona czuła się już rozpalona do ostatnich granic... Nagle przestał. Przekręcił się na plecy i zaczął oglądać telewizję. Żona ledwie łapiąc oddech powiedziała słodkim szeptem:
- To było cudowne, dlaczego przestałeś?
- Znalazłem pilota - odpowiedział

Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Nathalie - 

mikimauro
Fanka BB :)
Witajcie mamusie

nareszcie mam chwilke, to poczytam co słychać u Was:-)
Nathalie-

dziewczyny, nauczcie mnie jak dodać zdjęcie, chciała bym pochwalić się swoim Maxymilianem [jest taki śliczniutki]

Nathalie-

dziewczyny, nauczcie mnie jak dodać zdjęcie, chciała bym pochwalić się swoim Maxymilianem [jest taki śliczniutki]

maran-atha
Kurcze babeczki a ja nie mam czasu teraz nawet Was poczytywać nie mówiąc już o pisaniu, Ala ma kolki i płacze a ja czasem razem z nią bo nie wiem co mam robić jak ona tak krzyczy i cała czerwona na buziuni... są chwile, ze jest głodna a jesc nie może bo ją boli i sie pręży i wygina a ja nic jej poradzic nie umiem - taka bezradność, że tylko ryczeć...
magdus1983
Czesc dziewczyny tak rzadko tu pisze(z braku czasu)ale staram sie was czytac codziennie. Chce pomóc wszystkim bobasom ktore cierpia z powodu kolek. Obejrzyjcie to Masaż na kolkę | wideo Moją niunie meczy kolka od tygodniu i dzis po raz pierwszy nie miała ataku. Oprócz masazu daje do picia koperek. Mam nadzieje ze jutro tez zasnie bez problemu. Wczoraj na ebayu zamowilam kropelki SAB SIMPLEX mam nadzieje ze ich nie bede musiała uzyc.
-j- nie robilismy przekrętu bo ksiądz się niby już zdgodził zobaczymy teraz jak pójdziemy jeszcze raz czy mu się nie odwidziało
Chrzestną już mamy poprosiliśmy naszą znajomą to taka zaprzyjaźniona z nami rodzina i zgodziła się bez wahania a jak się na dodatek ucieszyła:-):-):-) no i chrzciny mamy 12 kwietnia.
u nas dziś brzydka pogoda, deszczowo i zachnurzone niebo znowu trzeba w domku siedzieć a wczoraj już było tak ładnie

Chrzestną już mamy poprosiliśmy naszą znajomą to taka zaprzyjaźniona z nami rodzina i zgodziła się bez wahania a jak się na dodatek ucieszyła:-):-):-) no i chrzciny mamy 12 kwietnia.
u nas dziś brzydka pogoda, deszczowo i zachnurzone niebo znowu trzeba w domku siedzieć a wczoraj już było tak ładnie
reklama