reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

MOj Maks 68 ma juz na styk, w niektore brzuch sie nie miesci, bo za waskie sa dla mojego grubaska :) Ja sie ciesze, ze tak ładnie przybiera :) w 10 tyg wazyl 7060. Ciekawe ile bedzie wazyl za tydzien. Idziemy na druga dawke szczepienia i na USG bioderek.

reklama
powiem wam, że ja przestałam już czytać. moje dziecko nie umie odpowiadać na moje pytania i niestety metodą prób i błędów dochodzimy do tego o co mojemu dziecku chodzi.
Jurand został przebadany na wszystko. Lekarz powiedział tylko jedno, że nie zna dziecka chorego, które by miało apetyt. Jurand jest zdrowy i lubi jeść. Nic z tym nie zrobię, próbowałam oszukiwać go herbatkami i niestety nic nie dawało rezultatów. Pan doktor popatrzył na mnie i na M i powiedział, że dziecko pewno będzie miało figurę po tacie :-):-):-). Ja lubię jeść i M też lubi jeść, więc Jurand jest nasz :-D:-D:-D. Nie przejmuje się wcale czy utyje czy nie. Je bardzo dużo, znacznie więcej niż średniaki a wcale do najgrubszych nie należy. Nie głodziłam go nigdy, bo na wadze przybiera więcej niż powinien.

Nie chcę zapeszać, ale Jurand od przed wczoraj zaczął spać. Wczoraj przespał cały dzień. Dziś wstał rano po 6 i najchętniej zjadłby i poszedł spać dalej.

A czy wy jak karmicie swoje dzieci to słyszycie burczenie w brzuchu? Takie jak jest u nas jak się jest bardzo głodnym.
Aga,czyli jednym slowem wszystko sie jakos unormowalo i bardzo dobrze:tak::-)Ciesze sie bardzo;-)
Chyba lepiej jak dziecko je za duzo niz jak nie je wogole,bo to jest dopiero problem:-(
Mojej malej burczy i to bardzo.

DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ DLA ELWISKA :-):-):-)
i witam wszystkich po świętach :tak: stęskniłam się za wami bardzo, ale non stop w rozjazdach byliśmy. Już nawet nie nadrobie z czytaniem ale się postaram wkręcić na nowo :-)

Elwisku ja również dołączam do życzeń!!!
Ewelinko na pewno wszystko dobrze pójdzie!
My urządzamy chrzciny dopiero w czerwcu, jak będzie ciepło, to przyjęcie wyprawimy na działce koło Warszawy.

ale pogoda za oknem:-( leje i leje...
elwisku 100 lat !!!
habcia, nieraz tak jest, że nasze dzieciaczki mają gorsze dni. Może właśnie Maksiu miał zły humorek. Mam nadzieję, że mu przeszło i będzie spokojniutki.
aga, ty jak nikt inny rozumiesz swoje maleństwo i chcesz dla niego jak najlepiej. Karm Juranda tak, żeby był najedzony i szczęśliwy. Bo przecież o to w tym wszystkim chodzi. Cieszę się, że wszystko wraca do normy.

Karol nosi ubranka 56/62, to zależy bo ta numeracja nieźle się różni.
Burczenie w brzuszku podczas jedzenia też zauważyłam, ale nic mu nie jest więc nie martwię się tym.

reklama
aguś cieszę się że z Jurandem coraz lepiej ja też jak karmię Nikodema to słyszę bulgotanie w brzuszku
habcia :szok: s tą wagą ale musisz się nadzwigać
DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ DLA ELWISKA - ja też
antar my też mamy chrzciny w czerwcu i robimy na dworze koło domu oczywiście jak będzie ciepło
Nikodem nosi jeszcze ubranka 52-56 bo on jest krótki ale gruby
a co do tycia to mój starszy syn Kamil zawsze bardzo dużo jadł i do tej pory je i jest bardzo chudy choć nie wiem ile będzie jadł taką ma budowę a z kolei Eryk je tak sobie i ma już grubsze kości i wygląda grubiej chociaż mniej je tak,że to nie ma wpływu moim zdaniem

Do góry