reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Jak wiecie juz niedlugo dzien dziecka:tak:planujecie kupic waszym maluszkom z tej okazji jakies prezenty czy uwazacie ze sa za male Ja pewnie cos kupie ale jeszcze nie wiem co:-p
0017795676.gif

Cos maly dostanie od nas i pewnie od rodziny ale to jakis drobiazg :tak: wole mu sprawic jakas inna przyjemnosc np zabrac gdzies gdzie jeszcze nie byl

monikawroclaw pewnie mozna sprobowac zjesc cebulke bo nie kazde dziecko ją źle toleruje :tak: Maciek bardzo dobrze zniusł kotlety smazone :-D a tez sa ciezkostrawne :tak:

Mozna jesc cebulke smazoną karmiąc piersią??? Myślalam ze to jest mega ciezkostrawne.

myślę, że mała ilość nie zaszkodzi, taka odrobina do smaku:tak:.
ja jadam już prawie wszystko, omijam tylko kapustę, groch, fasolę itp.... kapustę pekińską jadłam w sałatce i było ok. myślę, ze pekińska to bardziej jak sałata.

monika ja dodaje do wielu potraw i nic mi nie jest po niej :)
mysia! ja napewno coś kupię, tylko że ja swojej małej kupuje coś 3 razy na tydzień, jestem spłukana! Ciągle jak jadę po coś dla siebie to sobie nic nie kupię, a małej zawsze. Wczoraj np. w Tesco rzuciłam się na ciuszki, kupiłam jej takie cudne buciki, krótkie spodenki na lato 2 sztuki i skarpety :)

mysia! ja napewno coś kupię, tylko że ja swojej małej kupuje coś 3 razy na tydzień, jestem spłukana! Ciągle jak jadę po coś dla siebie to sobie nic nie kupię, a małej zawsze. Wczoraj np. w Tesco rzuciłam się na ciuszki, kupiłam jej takie cudne buciki, krótkie spodenki na lato 2 sztuki i skarpety :)

oj w tesco to i do mnie uśmiechają się te piękne ciuszki cherokee. kupiłam ostatnio trójpak pajacyków do spania za 37 zł., o sweterku i bucikach nie wspomnę... pokażę na modelce :-)

Załączniki

• 100_3563a.jpg
    100_3563a.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 53
oj tak w tesco sa swietne ciuszki i dobrej jakosci i ja takze nie moge sie powstrzymac jak tam jestem i zawsz musze cos kupic albo dla julki albo dla dominika wczoraj kupiłam super krotkie spodenki dzinsowe dla dominika :-)

reklama
fajnie elwis :tak: Mackowi raczej nieszybko zrobie podobne zdjecie, bo on siadac niebradzo lubi. za to o wiele bardziej lubi stawac na wyprostowanych nogach :-p nawet jak go nosze na rekach to mi sie caly prostuje:sorry2:

Do góry