Moj Maks juz 2 doby nie zrobił kupki(dodam ze jest od 3 dni prawie tylko na mleku modyfikowanym), dzis urządził mi masakryczna awanature, ewidentnie bolal go brzuszek prezyl sie, krzyczal
A jak oddawał gazy to tak smierdzace, ze musialam okna na osciez otwierac. W pewnym momencie juz niewiedzialam co robic i wlozylam mu koncowke termometru do pupki i troszeczke tego poszlo, ale nie za wiele
Kupka byla baaardzo zbita, smierdzaca i zielona
JAk sie nazywają te czopki, ktorych wy uzywacie? Musze mu pomoc, bo biedak sie strasznie meczy 
reklama
dziewczyny współczuję wam z tymi nie przespanymi nocami u nas od urodzenia bez zmian ładnie śpi a wczoraj to przez pogodę to mi zrobił psikusa zasną o 18 i nawet na kąpiel ani na jedzenie ani na siusianie się nie obudził do 2 . Wtedy dopiero go przebrałam dałam cyca i spał znowu do 6,3. a dzisiaj już standard 6,3 pobudka trajdanie 1godz w łóżku z mamą cyc i śpioch do 10 cyc 1 godz śmiech i gaworzenie pieluszka na buzię i spanie do 15 później poszłam obciąć włosy to na śpiku ok 15 cyc delikatnie i wróciłam o 17 to mój łaskawy synek raczył otworzyć oczy pogaworzyć pośmiać się zabawić z tatusiem o 19 kąpiel bo oczywiście oczy mu zachodziły snem po kąpieli łóżeczko pare minutek śmiania pieluszka i spiii myślę że znowu ok 3-4 się obudzi i dalej po cycu w kimono no ale on śpioch po mamie

zapmarta
Karolkowa mama
Larkaa, no to niezłą nockę mieliście. Pocieszę ciebie, że tylko przy pierwszych ząbkach jest taki cyrk.
U nas wczoraj okropnie wiało i padało i wystawiłam małego na balkon. Wkurzam się jak jest taka pogoda, bo te spacery są dla nas dużym zbawieniem. Karol śpi ponad 2 h.
Za to nockę mieliśmy super:-). Zasnął ok. 20:30, następnie przerwa na karmienie o 01:30 a następna o 08:00. Śpimy razem :-)
U nas wczoraj okropnie wiało i padało i wystawiłam małego na balkon. Wkurzam się jak jest taka pogoda, bo te spacery są dla nas dużym zbawieniem. Karol śpi ponad 2 h.
Za to nockę mieliśmy super:-). Zasnął ok. 20:30, następnie przerwa na karmienie o 01:30 a następna o 08:00. Śpimy razem :-)
cześć dziewczyny u nas w końcu ładna pogoda wczoraj siedzielismy cały dzień w domku to dziś sobie odbijemy.A ja wczoraj zrobiłam eksperyment i mam nadzieję że dziś też zadziała ubrałam małego na noc bardzo cieniutko i jak usnął o 21 to wstał 0 1:30 zrobiłam kupkę aż po kolana (nie robił 4 dni) i dalej poszedł spać do 6 a potem do 8 więc może było mu za gorąco i tak się często budził
habcia to są zwykłe czopki glicerynowe dla niemowląt

habcia to są zwykłe czopki glicerynowe dla niemowląt
aga221122
mama Jurandzika :))
jeżyk to też może być podobno powód pobudek. Ja raz miałam Juranda w samych bodziakach z krótkim rękawkiem. Spał na dworze, bałam się że mu będzie zimno i okryłam go kocykiem. Budził się co chwilę, przewracałam z boku na bok, dawałam smoka a on z zamkniętymi oczami jęczał. Kulki mi się zderzyły i pomyślałam, że może mu za gorąco i nakryłam tylko pieluszką. No i gość tak spał chyba z 3h. U mnie to ja już z tym gorącem mam problem, Jurand już śpi bez okrycia, a do upałów jeszcze daleko. Nie wiem jak to będzie. Na noc ma tylko jedną warstwę.
reklama
Mlody spi w samym pajacu..bez bodziaka..przykrywam rozkiem
) ale i tak sie rozkopuje wiec tak naprawde spi bez przykrycia.
Larkaa a te skarpety nie odciskaja sie na nozkach Mlodej? Ja jak do tej pory nie znalazlam dobrych skarpet.
Larkaa a te skarpety nie odciskaja sie na nozkach Mlodej? Ja jak do tej pory nie znalazlam dobrych skarpet.