reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Witajcie dziewczynki,

I ja dolaczam sie do zyczen dla Was wszystkich, Mamuski! Duzo duzo radosci z bycia mama!

A my nadal czekamy...... Lekarze nabrali wody w usta. Jutro najprawdopodobniej bedzie ten sadny dzien...

Dziewczynki, jeszcze raz dziekujemy za Wasze wsparcie!!!

reklama
Witajcie dziewczynki,

I ja dolaczam sie do zyczen dla Was wszystkich, Mamuski! Duzo duzo radosci z bycia mama!

A my nadal czekamy...... Lekarze nabrali wody w usta. Jutro najprawdopodobniej bedzie ten sadny dzien...

Dziewczynki, jeszcze raz dziekujemy za Wasze wsparcie!!!

koniecznie napisz jutro czy cos wiadomo!!!!
wspieram was myślami cały czas :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja też kciuki trzymam, i czekamy na wieści!oczywiście pozytywne...
A ja od synusia dostałam dziś merci i kwiatuszki .....:-)

U nas znowu chorobowo:-( Kacperek rano obudził się z gorączką prawie 40 stopni, bolącym gardłem, zapchanym całkowicie noskiem i zaropiałymi oczkami:no: dziś jedziemy do lekarza ale jestem zła bo znowu ten termin zabiegu nam się przesunie no ale nic trzeba go wyleczyć i szybko wykonać ten zabieg, na razie izoluje dzieciaki od siebie mam nadzieję że to uchroni Cypusia przed chorobą.

Wczoraj w przedszkolu to aż mi łezka poleciała. mój synuś mówił tak piekny wierszyk że nie wytrzymałam, Piotrek niby sie śmiał ale widziałam że też się wzruszył;-) dostałąm kwiatki i laurkę i były zabawy i konkursy z rodzicami więc jednym słowem super:biggrin2::biggrin2:

mamaflavii czekamy na wiadomości i modlę się za was codziennie

a u nas mnie dopadla choroba, goraczka, gardlo mnie boli, ledwo mowie i zapchany nos ;/ obym tylko nie zarazila Maksa :(

Mamaflavii, czekamy na wieści. Mam nadzieję, że będę jak najlepsze.
A wszystkim choróbkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Maciek mi wczoraj caly dzien przeplakal :-D a dzis spi od rana - chyba sie wczoraj zmeczyl :eek:
No i dostalam od malego prezent w postaci kupki ktora zrobil sam i to po 4 dniach od ostatniej :sorry: dla niego to nie lada wyczyn bo przy problemach brzuszkowo kupkowych jakie ma to takie wydarzenie naprawde jest prezentem :-)

A Kacperkowi temperatura nie chce spadać ma teraz 38,5 dałam mu paracetamol i mam tak dawać na zmianę z Nurofenem a do lekarza dopiero na 17:45. Piotrek w pracy bdzie dopiero rano ale na szczęście taka moja sąsiadka przyjaciółka przyjdzie do Cypusia żebym nie musiała go brac ze sobą

reklama
Do góry