reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ja ostatnio kupiłam 4 z lidla, toujours. i są super!!! pampersy trojki młoda przesikiwała w nocy, no i przyciasne się zrobiły.

reklama
A ja to pograłabym w Medal of Honor........zastrzeliła paru Hitlerowców......
A czy oglądałyście serial 24 godziny z Kieferem Sutherlandem? bo ski ...zaraz zaczniemy oglądać 6 sezon....

hehe Nathalie dołączam do fanek "Gotowych na wszystko" moja ulubienica to Brie - czysta teściowa :-D ale teraz zrobiłam sobie sesję z "Dr Housem" :tak: a z gier to też bym tylko chętnie w Simsy pograła, choć ogólnie nie przepadam za graniem...

Pieluszki to my juz też używamy Pampersów 4, bo 3 choć nawet dobre były, to nie mieściły ilości Zuzinych siusiów :sorry:

elunia r. rzuciłam okiem na tego linka o miganiu do dzieci i ja chyba jakaś prosta blondi jestem, bo ja w tym nic odkrywczego nie widzę... wydaje mi się, że ja w prostszej wersji takie rzeczy na co dzień robię do Zuzi, tylko tyle że nie świadomie...

Dziewczyny słyszałyście o "bobomiganiu"?? Rozmowa z dzieckiem zanim ono zacznie mówić...??

Elunia osobiście uważam to za stratę czasu i po prostu kolejny pomysł jak zrobic na czymś kasę. Nie wiem po co coś takiego? I jak ma to zachęcić dziecko do mówienia??? Córeczka mojej kolezanki prawie do 3 roku zycia pokazywała wszystko zamiast mówić, wszyscy ją rozumieli to po co miała się wysilać?

Pbg oj, to współczuję teściowej :-D Ja chyba nie mam faworytki, zmieniają mi się z sezonu na sezon i z odcinka na odcinek. ;-)

Elunia osobiście uważam to za stratę czasu i po prostu kolejny pomysł jak zrobic na czymś kasę. Nie wiem po co coś takiego? I jak ma to zachęcić dziecko do mówienia??? Córeczka mojej kolezanki prawie do 3 roku zycia pokazywała wszystko zamiast mówić, wszyscy ją rozumieli to po co miała się wysilać?

;-)
Mam podobne zdanie:tak:Zamiast uczyc sie mowic , dziecko bedzie lapkami machac bo latwiej i skoro mama rozumie...Lepiej polatac z dzieckiem po dworzu a nie tracic tygodnie na nauke migania.;-)Przeciez i tak mamy maja wspolny jezyk z dzieckiem .

hmm... no właśnie o to samo z tym miganiem mi chodziło - przecież teraz też jak się sobie nawzajem z dzieckiem przypatrujemy to się rozumiemy. Miny, proste gesty - jak np macham do Zuzki ręką stojąc nad nią to ona tam jak tak wierzga, że się całe łóżeczko trzęsie, ale czy to jej pomoże w artykulacji jakiegoś słowa - no nie ... a swoje potrzeby sygnalizuje od początku życia ...

nathalie a teściowa dobra, tylko pedantyczna i też taka ruda :-D

reklama
ardzesh polecam Elizabeth Haydon, pierwsza część nazywa się "Rapsodia" i jest 5 części, albo Terry Goodkind seria Miecza Prawdy (11 tomów)

Mąż kupił mi Simsy!!!!! W tym tygodniu przyjdą kurierem :D

Do góry