lajfik
Kuba i Kaja;*
:-):-):-)toujours, roz. 4 jest koloru czerwono- granatowego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-):-):-)toujours, roz. 4 jest koloru czerwono- granatowego.
wiecie co?! Z każdym dniem coraz bardziej zako****ę się w Mili)) Jest słodka. Taka do schrupania. I nie mogę się opanować, żeby jej nie całować
.
U mnie to samo najchetniej bym schrupala malegowiecie co?! Z każdym dniem coraz bardziej zako****ę się w Mili)) Jest słodka. Taka do schrupania. I nie mogę się opanować, żeby jej nie całować
![]()
A my wczoraj byliśmy u laryngologa i badanie super.super sprzęt fachowa obsługa klinika bardzo dobrze wyposażona. Lekarka mówiła że jeszcze nie widział tak przerośniętego trzeciego migdałka u dziecka ::-( jak mi pokazała na zdjęciach to byłam przerażona i zastanawiałam się jak to moje dziecko oddycha. Do tego doszło jeszcze przycięcie migdałków bocznych do ich naturalnych rozmiarów. Przy badaniu słuchu coś się pani nie spodobało w lewym uszku i podczas zabiegu sprawdzi czy to przez migdałek czy trzeba nakłuc żeby pozbyć sie płynu jeśli jest.
Ogólnie jestem bardzo zadowolona i z wizyty i ze sposobu w jaki nas tam przyjęto. Zabieg mamy 19 czerwca dzisiaj już zrobiłąm kacperkowi wszystkie badania, morfologię, rozmaz, mocz, ob, układ krzepnięcia i grupę krwi wyniki też już są dziś ale ja odbiorę w poniedziałek. dzielne było to moje dziecko mimo że krew pobierali z żyły to dzielnie sie trzymał, poza tym była laborantka która ma naprawdę super podejście do dzieci. Więc jesli wszystko będzie ok i kacperek będzie zdrowy to zabieg za 1,5 tygodnia. trzymać kciuki żeby było ok.
Lecę dokończyć placek i poczytać co tam u was