reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
wiecie co?! Z każdym dniem coraz bardziej zako****ę się w Mili :))) Jest słodka. Taka do schrupania. I nie mogę się opanować, żeby jej nie całować :-D:-p

.

Ja mam tak samo :tak:;-)..
szczegolnie jak kolki poszly wont :-p:-p

.zobaczysz za pare miesiecy jak bedzie dawala Ci buziaki i przytulala :-D:-D:-D... az lezki mi sie kreca jak sobie to przypomne ...
Macierzynstwo jest PIEKNE!!!!!

wiecie co?! Z każdym dniem coraz bardziej zako****ę się w Mili :))) Jest słodka. Taka do schrupania. I nie mogę się opanować, żeby jej nie całować :-D:-p
U mnie to samo najchetniej bym schrupala malego:-D:-D:-DNon stop go przytula i caluje Jestem troche jak Elmirka z animkow:-):-p:-D
0017795676.gif

A my wczoraj byliśmy u laryngologa i badanie super.super sprzęt fachowa obsługa klinika bardzo dobrze wyposażona. Lekarka mówiła że jeszcze nie widział tak przerośniętego trzeciego migdałka u dziecka ::-( jak mi pokazała na zdjęciach to byłam przerażona i zastanawiałam się jak to moje dziecko oddycha. Do tego doszło jeszcze przycięcie migdałków bocznych do ich naturalnych rozmiarów. Przy badaniu słuchu coś się pani nie spodobało w lewym uszku i podczas zabiegu sprawdzi czy to przez migdałek czy trzeba nakłuc żeby pozbyć sie płynu jeśli jest.
Ogólnie jestem bardzo zadowolona i z wizyty i ze sposobu w jaki nas tam przyjęto. Zabieg mamy 19 czerwca dzisiaj już zrobiłąm kacperkowi wszystkie badania, morfologię, rozmaz, mocz, ob, układ krzepnięcia i grupę krwi wyniki też już są dziś ale ja odbiorę w poniedziałek. dzielne było to moje dziecko mimo że krew pobierali z żyły to dzielnie sie trzymał, poza tym była laborantka która ma naprawdę super podejście do dzieci. Więc jesli wszystko będzie ok i kacperek będzie zdrowy to zabieg za 1,5 tygodnia. trzymać kciuki żeby było ok.

Lecę dokończyć placek i poczytać co tam u was

A my wczoraj byliśmy u laryngologa i badanie super.super sprzęt fachowa obsługa klinika bardzo dobrze wyposażona. Lekarka mówiła że jeszcze nie widział tak przerośniętego trzeciego migdałka u dziecka ::-( jak mi pokazała na zdjęciach to byłam przerażona i zastanawiałam się jak to moje dziecko oddycha. Do tego doszło jeszcze przycięcie migdałków bocznych do ich naturalnych rozmiarów. Przy badaniu słuchu coś się pani nie spodobało w lewym uszku i podczas zabiegu sprawdzi czy to przez migdałek czy trzeba nakłuc żeby pozbyć sie płynu jeśli jest.
Ogólnie jestem bardzo zadowolona i z wizyty i ze sposobu w jaki nas tam przyjęto. Zabieg mamy 19 czerwca dzisiaj już zrobiłąm kacperkowi wszystkie badania, morfologię, rozmaz, mocz, ob, układ krzepnięcia i grupę krwi wyniki też już są dziś ale ja odbiorę w poniedziałek. dzielne było to moje dziecko mimo że krew pobierali z żyły to dzielnie sie trzymał, poza tym była laborantka która ma naprawdę super podejście do dzieci. Więc jesli wszystko będzie ok i kacperek będzie zdrowy to zabieg za 1,5 tygodnia. trzymać kciuki żeby było ok.

Lecę dokończyć placek i poczytać co tam u was

Kacperek dzielny facet jest :tak::tak:. Na pewno będzie dobrze, a kciuki będziemy trzymać:tak::tak:.

W końcu weekend.. Dwa egzaminy już na szczęście za mną, jeszcze tylko jeden i wakacje :-D:-D:rofl2:

reklama
Do góry