reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

nona :blink: moze w watku socjalne znajdziesz cos dla siebie co mogloby ci pomoc :tak:jesli pracowalas to masz szanse na jakies zasilki... wszystko zalezy od sytuacji materialnej w waszym domu :tak:

mnie macierzynski konczy sie za miesiac a ja juz zacieram raczki na kase z zasilku:-D nie odpuszcze pieniedzy ktore mi sie naleza :sorry2:

reklama
my chrzciny mielismy 3 maja była sama najblizsza rodzina, czyli chrzestni, dziadkowie, prababcia i jedna ciocia czyli wyszlo tak 10 osob a robilismy w reastauracji notabene w tej gdzie mielismy wesele:) od kosciola blisko i miło a ze koszta byly no to coz, za to nie trzeba sie było uganiac za garami, zakupami:)

zaczelyscie juz rozszerzac diete swoich maluchow? moja skonczyła juz 4miesiace i tak sie powoli zastanawiam zwlaszcza ze zauwazyłam ze chyba to moje mleko jej juz nie wystarcza;-)

Witam dzisiaj, my chrzciny mamy 26 lipca w Warszawie, mąż wziął urlop i na całe dwa tygodnie jedziemy do rodzinki do Warszawy i na koniec chrzciny będą, troche osób się zjedzie, ale będę w domu więc się nie martwię przgotowaniami bo będzie babcia (u niej tam mieszkamy:-)) no i moja mamuśka więc wszyscy pomogą :-)
Kurcze tak czytam tu i czytam i prawie wszystkie już coś dajecie poza mlekiem swoim maluszkom a ja tak po różnych lekturach przygotowałam się na pół roku tylko piersią karmić i chyba tego się będę trzymać no chyba że Oliwia zdecyduje inaczej :-) ale jak na razie to jej chyba wystarcza bo śpi spokojnie i przesypia całe noce ładnie

to jak ci ladnie przesypia noce to chyba bym poczekała z rozszerzaniem diety, ale moja niestety nie przesypia a i mam wrazenie ze wraca do czasow noworodkowych bo czasami to jest glodna co dwie godziny;-)wiec ja mam juz dosc chodze jak zoombie i wygladam tez juz jak kosciotrup- maly lakomczuszek wysysa ze mnie wszystko:tak:

to jak ci ladnie przesypia noce to chyba bym poczekała z rozszerzaniem diety, ale moja niestety nie przesypia a i mam wrazenie ze wraca do czasow noworodkowych bo czasami to jest glodna co dwie godziny;-)wiec ja mam juz dosc chodze jak zoombie i wygladam tez juz jak kosciotrup- maly lakomczuszek wysysa ze mnie wszystko:tak:

to ja ci oddam moje kilogramy :-D:-D:-D
ja w ciagu dnai karmir co 2-2.5 godz. chyba ze ide na spacer to dluzej :tak:

Jejku jak ja się cieszę że chrzciny już za nami :-p. Nie cierpię takich imprez :baffled:. U nas na szczęście zaoferowała się moja mama także kameralna imprezka na 15 osób i po sprawie :-).
Kurde zazdroszczę Wam tego macierzyńskiego, ja od zawsze byłam utrzymanką własnego męża :-p, no może poza stypendium z uczelni ale i to się niedługo skończy:-(.
A co do rozszerzania diety to mamy przyzwolenie na nowości jak B skończy 5 miesięcy czyli od poniedziałku :-).

Witam dzisiaj, my chrzciny mamy 26 lipca w Warszawie, mąż wziął urlop i na całe dwa tygodnie jedziemy do rodzinki do Warszawy i na koniec chrzciny będą, troche osób się zjedzie, ale będę w domu więc się nie martwię przgotowaniami bo będzie babcia (u niej tam mieszkamy:-)) no i moja mamuśka więc wszyscy pomogą :-)
Kurcze tak czytam tu i czytam i prawie wszystkie już coś dajecie poza mlekiem swoim maluszkom a ja tak po różnych lekturach przygotowałam się na pół roku tylko piersią karmić i chyba tego się będę trzymać no chyba że Oliwia zdecyduje inaczej :-) ale jak na razie to jej chyba wystarcza bo śpi spokojnie i przesypia całe noce ładnie
nie martw się ja też nic oprócz cyca i jest oki puki mu starcza to nic nie daję

reklama
Do góry