bo była pod ręką;-)W doniczkepomyslowo
![]()
reklama
A ja dzisiaj spełniłam swoje marzenie :-)

Poszliśmy z mężem na zakupy do Billi, a tam jest też MIX AGD, więc zaciągnęłam męża sprawdzić czy jest jakaś "promocja" na zmywarki. Była promocja na jedną, ale mnie się podobała druga (obie z whirlpoola). Podchodzi Pan i pyta, czy pomóc w czymś. Mąż tylko burknął, że oglądamy, a ja do faceta, że chce promocję na ta drugą zmywarkę. Zapytał ile chce dać za nią, Powiedziałam, że o 400 zł mniej i facet opuścił mi 300
)))))))
Teraz po powrocie do domu sprawdzamy w necie i nigdzie nie ma takiej ceny! Nawet w sklepach internetowych, a tych cen nie da się przecież pobić.
Mąż się śmieje, że stał obok mnie, a ja tak kokietowałam, że facet postradał zmysły ;-)
I tak jak obiecałam pół roku temu - że kasa z becikowego i ew. chrztu - pójdzie na zmywarkę i dotrzymałam słowa
))) JUPI!
Zmywarka przyjdzie w sobotę
MAM ZMYWARKĘ!

Poszliśmy z mężem na zakupy do Billi, a tam jest też MIX AGD, więc zaciągnęłam męża sprawdzić czy jest jakaś "promocja" na zmywarki. Była promocja na jedną, ale mnie się podobała druga (obie z whirlpoola). Podchodzi Pan i pyta, czy pomóc w czymś. Mąż tylko burknął, że oglądamy, a ja do faceta, że chce promocję na ta drugą zmywarkę. Zapytał ile chce dać za nią, Powiedziałam, że o 400 zł mniej i facet opuścił mi 300
Teraz po powrocie do domu sprawdzamy w necie i nigdzie nie ma takiej ceny! Nawet w sklepach internetowych, a tych cen nie da się przecież pobić.
Mąż się śmieje, że stał obok mnie, a ja tak kokietowałam, że facet postradał zmysły ;-)

I tak jak obiecałam pół roku temu - że kasa z becikowego i ew. chrztu - pójdzie na zmywarkę i dotrzymałam słowa
Zmywarka przyjdzie w sobotę

Nasz mały też marudzi, ale co to się dziwić- Nam jest za gorąco a co powiedzieć takiemu maluszkowi. Na spacer chodzimy, albo wczesnym rankiem, albo późnym wieczorem. Nie ma już mowy o dłuższych wypadach, bo smażyć się nie mamy zamiaru!
ardzesh- gratulacje! Nie ma jak siła przekonywania!!!!!

ardzesh- gratulacje! Nie ma jak siła przekonywania!!!!!

mikimauro
Fanka BB :)
hahahaha.. musze to powiedzieć mężolowi hahaha....ardzesh gratuluje :-) ja sobie nie wyobrazam juz zycia bez zmywarki :-) i jak to mowi mój szef - najważniejsze w życiu są dzieci, potem pralki i zmywarki, długo długo nic i potem mąż ;-)
pamiętam początki tu w Irlandi, kiedyś moja mama dzwoni do mnie na skypa i pyta czy juz mam tu jakieś przyjaciółki, a ja jej na to ze tak mam taka Joanne i zmywarke, ale się uhahała...

larkaa
ardzesh gratulację
)))
a ja Wam powiem kochane, że mam w domu zmywarkę i jej szczerzę nienawidzę, jestem amatorem ręcznego mycia
odpalałam ją tylko po wielkich rodzinnych obiadach na 6-8 osób 
ale to pewnie dlatego, że bezsensu jest ją odpalać po obiadach dla 2 osób
a ja Wam powiem kochane, że mam w domu zmywarkę i jej szczerzę nienawidzę, jestem amatorem ręcznego mycia
larkaa ja do zmywarki ładuje wszystko - garnki, pokrywki, patelnie itepe. tym sposobem zmywarka chodzi prawie codziennie a tez jest nas dwoje - ja to zmywać nie nawidze. i wrzucam tez butelki młodego, bo w jakims poradniku aventu albo medeli czytałam,ze mycie w zmywarce zastępuje wyparzanie. najlepsze sa i tak negocjacje kto to ustrojstwo rozladuje jak już skończy myć
ludzkie lenistwo nie zna granic ;-)

mikimauro
no widzisz larka, bo ja takie przyjęcia jak Ty masz, to ja mam na śniadanko, obiadek i kolacje, no i w między czasie po sześć szklanic nawyciagane. mnie by ręce zgniły od pucowania tego wszystkiegoardzesh gratulację)))
a ja Wam powiem kochane, że mam w domu zmywarkę i jej szczerzę nienawidzę, jestem amatorem ręcznego myciaodpalałam ją tylko po wielkich rodzinnych obiadach na 6-8 osób

ana545
Mama Gabrysia
ardzesh wow! jak trzeba sprzedawce kokietowac zeby spuscil w sklepie 300 zl
moze jakies rady? :-) naprawde super!
Ja nie mam zmywarki ale mysle o zakupie mieszkania to na pewno sobie kupie zmywarke tez mi sie to wydaje wygodne
Tobie miki sie nie dziwie pewnie jakby ktos zabral teraz tobie zmywarke Twoja doba sporo by sie skrocila
moze jakies rady? :-) naprawde super!

Ja nie mam zmywarki ale mysle o zakupie mieszkania to na pewno sobie kupie zmywarke tez mi sie to wydaje wygodne
Tobie miki sie nie dziwie pewnie jakby ktos zabral teraz tobie zmywarke Twoja doba sporo by sie skrocila
reklama
mikimauro
w popszednim mieszkaniu popsuła mi się zmywarka, dostałam histeri , naprawde, męzol się wystraszył ze mi waliTobie miki sie nie dziwie pewnie jakby ktos zabral teraz tobie zmywarke Twoja doba sporo by sie skrocila
pierwsze co by mnie mogło wprowadzić w depresje to przekroczenie 100kg wagi