reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
A ja dzisiaj spełniłam swoje marzenie :-):-p:tak::-D
Poszliśmy z mężem na zakupy do Billi, a tam jest też MIX AGD, więc zaciągnęłam męża sprawdzić czy jest jakaś "promocja" na zmywarki. Była promocja na jedną, ale mnie się podobała druga (obie z whirlpoola). Podchodzi Pan i pyta, czy pomóc w czymś. Mąż tylko burknął, że oglądamy, a ja do faceta, że chce promocję na ta drugą zmywarkę. Zapytał ile chce dać za nią, Powiedziałam, że o 400 zł mniej i facet opuścił mi 300 :))))))))
Teraz po powrocie do domu sprawdzamy w necie i nigdzie nie ma takiej ceny! Nawet w sklepach internetowych, a tych cen nie da się przecież pobić.
Mąż się śmieje, że stał obok mnie, a ja tak kokietowałam, że facet postradał zmysły ;-):-p:-D
I tak jak obiecałam pół roku temu - że kasa z becikowego i ew. chrztu - pójdzie na zmywarkę i dotrzymałam słowa :)))) JUPI!
Zmywarka przyjdzie w sobotę :-D MAM ZMYWARKĘ!

ardzesh gratuluje :-) ja sobie nie wyobrazam juz zycia bez zmywarki :-) i jak to mowi mój szef - najważniejsze w życiu są dzieci, potem pralki i zmywarki, długo długo nic i potem mąż ;-)

Nasz mały też marudzi, ale co to się dziwić- Nam jest za gorąco a co powiedzieć takiemu maluszkowi. Na spacer chodzimy, albo wczesnym rankiem, albo późnym wieczorem. Nie ma już mowy o dłuższych wypadach, bo smażyć się nie mamy zamiaru!

ardzesh- gratulacje! Nie ma jak siła przekonywania!!!!!:-D:-D:-D

ardzesh gratuluje :-) ja sobie nie wyobrazam juz zycia bez zmywarki :-) i jak to mowi mój szef - najważniejsze w życiu są dzieci, potem pralki i zmywarki, długo długo nic i potem mąż ;-)
hahahaha.. musze to powiedzieć mężolowi hahaha....
pamiętam początki tu w Irlandi, kiedyś moja mama dzwoni do mnie na skypa i pyta czy juz mam tu jakieś przyjaciółki, a ja jej na to ze tak mam taka Joanne i zmywarke, ale się uhahała...:tak::-D:tak:przy takiej ilości osobników w domu życie by mi mineło przy myciu garów;-):tak::-D

ardzesh gratulację :))))

a ja Wam powiem kochane, że mam w domu zmywarkę i jej szczerzę nienawidzę, jestem amatorem ręcznego mycia :) odpalałam ją tylko po wielkich rodzinnych obiadach na 6-8 osób :)

ale to pewnie dlatego, że bezsensu jest ją odpalać po obiadach dla 2 osób

larkaa ja do zmywarki ładuje wszystko - garnki, pokrywki, patelnie itepe. tym sposobem zmywarka chodzi prawie codziennie a tez jest nas dwoje - ja to zmywać nie nawidze. i wrzucam tez butelki młodego, bo w jakims poradniku aventu albo medeli czytałam,ze mycie w zmywarce zastępuje wyparzanie. najlepsze sa i tak negocjacje kto to ustrojstwo rozladuje jak już skończy myć :-D ludzkie lenistwo nie zna granic ;-)

ardzesh gratulację :))))

a ja Wam powiem kochane, że mam w domu zmywarkę i jej szczerzę nienawidzę, jestem amatorem ręcznego mycia :) odpalałam ją tylko po wielkich rodzinnych obiadach na 6-8 osób :)

ale to pewnie dlatego, że bezsensu jest ją odpalać po obiadach dla 2 osób
no widzisz larka, bo ja takie przyjęcia jak Ty masz, to ja mam na śniadanko, obiadek i kolacje, no i w między czasie po sześć szklanic nawyciagane. mnie by ręce zgniły od pucowania tego wszystkiego:dry::dry::dry:

ardzesh wow! jak trzeba sprzedawce kokietowac zeby spuscil w sklepie 300 zl
moze jakies rady? :-) naprawde super! :tak:
Ja nie mam zmywarki ale mysle o zakupie mieszkania to na pewno sobie kupie zmywarke tez mi sie to wydaje wygodne
Tobie miki sie nie dziwie pewnie jakby ktos zabral teraz tobie zmywarke Twoja doba sporo by sie skrocila

reklama
Tobie miki sie nie dziwie pewnie jakby ktos zabral teraz tobie zmywarke Twoja doba sporo by sie skrocila
w popszednim mieszkaniu popsuła mi się zmywarka, dostałam histeri , naprawde, męzol się wystraszył ze mi wali
pierwsze co by mnie mogło wprowadzić w depresje to przekroczenie 100kg wagi:szok::-:)szok:, a drugie -to utrata zmywarki:szok::-:)szok:

Do góry