reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

miki wiesz myslę że dobrze się stało że tak szybko zdiagnozowalilekarze że to przykurcz i szybko zastosowane masaże zdzaiłają cuda. Cypuś ma jeszcze ciemiączko tak 2x1.

jolek zdrówka dla synka, a raczej syna bo to duży chłopak;-)

reklama
a czy słyszałyście jak dzisiaj rano we wiadomościach w radiu mówili że 23 letni ojciec pobił 4m-c Juleczkę bo płakała :szok:.Tak ją uderzył w głowę że pękła kość ciemieniowa :wściekła/y:.Mama w tym czasie była w sklepie na zakupach.Takiego gnoja to powinni za klejnoty powiesić na ratuszu a mówili że grozi mu do 10 lat więzienia .Boshe ja sobie nie mogę wyobrazić jak można takiemu maluszkowi zrobić taką krzywdę.
Mój Kamil dzisiaj taki chory imówi mamusiu przyjdź mnie poprzytulaj bo mnie wszystko boli i to 16-letni facet. I ja idę i go tulę całuję i ratuję jak mogę a taki h.. tak może potraktować bezbronne maleństwo no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:szok::wściekła/y::angry:

Dziewczyny tu chodzi o tyle ciemiączko, właśnie na potylicy.
My w związku z tym, że wolno się zrasta (do 4 m-ca powinna) robiliśmy badania krwi: morfologię, ferrytynę, poziom wapnia i fosfatazę. Na szczęście badania w normie i mamy podawać po jednej kropli. Nie zwiększamy dawki, ale jeszcze badania do powtórzenia.
Mikimauro, ja kupiłabym wit D na twoim miejscu.

Jolek jak czytam takie rzeczy to mi serce z zalu sciska ze nie kazdemu dziecku tak sie poszczesci z normalna kochajaca rodzina
Ja bym wsadzala do pierdla odrazu:wściekła/y:

jolek aż ciary przechodza!!! zawsze mnie krew zalewala jak slyszalam o czyms takim, albo jak pokazuja w tv te małe posiniaczone cialka:angry::angry::angry::angry:. a teraz jak mam swoje i widze jakie to kruche, bezbronne i calkowicie uzaleznione od rodzicow, to juz w ogole...szok, ze sa tacy zwyrodnialcy

miki spokojnie, wierzę że się martwisz ale pójdź do lekarza i tak jak lajfik radzi bądź twarda. Moja mam też tacie "wychodziła" zabieg w szpitalu. Gdy chodzili na kontrole, stała uparcie ze słownikiem w reku i kazała mu szukać słów których nie rozumiała (a prawda taka, że rozumiała wszystko:-p) Facet zmiękł i szybko tatę wyleczyli.
jolek może to grypa żołądkowa? życz synowi zdrowia, bo nie ma nic gorszego od problemów z żołądkiem :-(

A co do przypadków takiego traktowania dzieci to aż się nie wypowiem.... nie wiem skąd to się bierze!!!

Jezyk ..a co sie dzieje z Elwis??? Wyjechala ... :confused:
Kamylki juz tez dawnooo nie widzialam ...?
Antar bez neta... asus zaginela tez w akcji ..i.Nathalie
Niedlugo i lajfik zaginie ;-)....
bo leci juz we wtorek do Polandii!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziękuję lajfiku za pamięć . Jestem , jestem i podczytuję ale nie mam weny do pisania . U nas nic nowego to i nie ma o czym pisać . :blink:

:-DAha chodzi o tylnie ciemiączko:) O ja blondynka:tak::tak:
Faktycznie to tylnie juz mamy prawie w calości zarośnięte:)

A co do tego co napisala jolek:szok::szok::szok: nie slyszalam, bo ostatnio nie slucham wiadomości, jak mam chwilkę to wchodzę tu:)
Ale takiego ch....... najpierw bym wykastrowala a pozniej zamknęla na dozywocie w kamieniolomie z gumowym młotkiem!!!!!!!!!!! Jak ja nienawidze takich ludzi!!:wściekła/y::wściekła/y:Jak można!!! Takie maleńkie bezbronne cialko:(((((( Az plakać się chce:(:-(

Melduje się po powrocie z "zielonej trawki" :-D:-D:-D

Po weekendzie na wsi dochodze do wniosku ze nienawdzie Krakowa i tych upałów :no::wściekła/y: Maciek chyba jest tego samego zdania bo tam byl przeszcześliwym dzieckiem :-) Zero marudzenia i spał w nocy bez żadnej pobudki do 6 rano!!!!!! Spelnil moje małe marzenie o wyspaniu się w nocy ;-) to chyba taki jego prezent na imieninki ktore mialam wczoraj :tak:

Dziś wizyta u lekarza wiec za duzo nie popisze na BB :dry: I zapewne nie nagrobie zaległości ;-):-)

reklama
nimfii - wszystkiego najlepszego :)
A ja mam dzisiaj rocznicę ślubu. Mąż pamięta, bo napisał na gg "wszystkiego najlepszego" ale niczego więcej się nie spodziewam po nim. Chyba zaraz pójdę z Milą na mini zakupy i coś mu kupię, żeby mu się głupio zrobiło, że nic dla mnie nie ma ;-):-p:-)

Do góry