reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

pbg-na początku nie rozumiałam o co Ci chodzi, ale zerkłam wstecz pare stronic i juz rozumiem, musicie czytać wszystko w nawiasach , bo niewiadomo co do kogo, - sorki wielkie !!!! , kurczaki tak było mi wygodniej i szybciej, obiecuje pisać innaczej, a jak sie zapomne to znowu po łbie okładaj:-D:-D;-);-);-) , sorki jeszcze raz:tak::tak:
ardzesh-współczuje niemiłych niespodzianek, zmywarke zareklamuj powiedz że nie możesz złożyć i ze jak Ci nie dadzą instrukcji to towar oddajesz, zwłaszcza ze zmywara jest do zabudowy, mam nadzieje że wozik też zareklamujesz, choć sporo juz czasu mineło, czy masz paragon to ułatwi zwrot wózka ???
jezyk-sama cały czas się zastanawiam , czy nie usunać Mikołajowi tego migdała, z tym że on nie choruje mi tak często, poprostu ma problemy z wymową, strasznie mówi mi przez nos, a jak choruje to oczywiście tylko gardło, lub angina, juz sama nie wiem, narazie z przychodn iprzysłali mi skierowanie do przychodni laryngologicznej na ćwiczenia wymowy, to juz coś mam nadzieje ze pomoze, jeśli nie to wytniemy ten nosowy migdałek.

w dniu dzisiejszym zegnam się, zaraz biorę się do prania dywanu, muszę sie pochwalić ze w poniedziałek jest dla mnie wielkie święto, ale wyprawimy je uroczyście w niedziele,Moja jedyna królewna kończy dwa latka, torcik zamówiony, tatuś obiecał kupić nową kiecke dla swojej księzniczki, został mi jeszcze ten ch.....ny dywan do uprania i będziemy świętować. jestem taka przejeta, moja mała kruszynka ma juz dwa lata, jest mi troszke cięzko, bo mam ją jedną, a jej dzieciństwo najbardziej mi ucieka, nie moge tyle czasu jej poświęcić ile bym chciała, ehhh.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Miki wszytkiego dobrego dla Maji:tak:
Kurde dziewzyny z wysp jak czytam o waszym poszukiwaniu domow wiem o czujeie najgorzej mi bylo jak szukalismy domu gdy bylam w 6 miesiacu ciazy nic nie moglismy znalesc na szczesie mialam maly brzuszek za 10 ogladaniem nic kolesiowi nie wspomanialam o ciazy :-D i zamieszkalismy potem sie jakos samo rozeszlo ale bylam juz zdesperowana:tak:

miki no też cie rozumiem - jak babka z agencji pokazała mi ostatnio mieszkanie to aż mnie zemdliło. Pleśń wszędzie, zapach stęchlizny, no i w dodatku po palaczach - ciasnota, ciemnota i smród. A gdy przeszliśmy do kuchni, to już zapytałam czy najpierw będzie tu remont, bo na środku pokoju leżała sterta śmieci. Dodam, że cena nie była niska !!! No mi na miejscu tego agenta byłoby autentycznie wstyd zaoferować komukolwiek wynajem czegoś takiego :dry:
ardzesz Zuzia to w gondoli niechętnie już miesiąc temu jeździła... A co do zmywarki to znajdź instrukcję w necie, a wózek reklamuj, sprzedawca miał obowiązek sprawdzić czy wszystko działa zanim wydał ci towar.

ardzesh Ty to masz przeboje :O w szoku jestem, ale tak to jest jak dziewczyny piszą, jak coś się zepsuje to potem już leeeeci...

wczoraj zawieźliśmy spacerówkę i baba przyjęła ją z otwartymi rękami i uśmiechem na buzi. Nie ma problemu. Do odbioru w czwartek lub piątek. Uf.
Ale ze zmywarą już mam dość. Nie chodzi tylko o brak instrukcji obsługi. To faktycznie można ściągnąć z netu. Ale brakuje nam wszystkich malutkich elementów które są dołączane do sprzętu żeby go zainstalować na stałe w meblach. Później zrobie fote i wkleje jak wygląda kącik zmywarkowy u mnie w domu :dry:
Tam gdzie kupiłam byłam już 4 razy i tłumaczyłam Panu czego nam brakuje. Za każdym razem spławia nas mówiąc, że to załatwi, po czym załatwia coś innego. (to jest kierownik). teraz mąż się wkurzył i dzwonił na infolinię whirlpoola ale pani nie potrafi rozwiązać naszego problemu. Kazała napisać maila. Mąż napisał i teraz czekamy do środy na odpowiedź.

ardzesh nie wiem czy wiesz, ale kupiłaś najgorszy sprzęt chyba na rynku. Właśnie ostatnio czytałam opinie i ludzie nie mają dobrego zdania o tej firmie. Ja mam pralkę z tej firmy i czego się dowiedziałam o pralkach tej firmy, wszystkie wcześniej czy później zaczynają cieknąć. U mnie pranie kończy się zawsze powodziom, a pralka ma 5 lat.

hehe dobre :)
Bo my cały sprzęt w domu oprócz pralki mamy właśnie whirlpoola :) lodówkę, piekarnik, mikrofalkę i płytę grzewczą (bo nie mamy gazu). Żaden ze sprzętów nie miał najmniejszej wady, do tej pory nic się nie zepsuło (tfu, tfu). Jesteśmy baaardzo zadowoleni. Pralka nie jest whirlpoola i reklamowana była po niecałym roku. :)))
Mąż też sporo czytał na forach o sprzętach więc nie kupowaliśmy w ciemno. No i kupiliśmy do kompletu :) Mam nadzieję, że ten sprzęt nie będzie odbiegać od tych co już mamy. :tak::-)
Aha - dodam, że sprzęt ma już ponad 4 lata :)

Wiecie co, ściągnęłam sobie Wyspę Harpera :) Po pierwszych dwóch odcinkach nie mogłam spać. Wczoraj oglądałam już dwa przedostatnie i dzisiejsza nocka też nie była za ciekawa. Mila budziła się co 2 - 3 godziny. A ja idąc do kibelka (bo sikam za każdym razem gdy się obudzę :confused:) mam przed oczami sceny z serialu. Wczoraj w Stanach była premiera dwóch ostatnich odcinków więc te mi zostały do oglądnięcia :) Ja zawsze lubiłam takie klimaty i nigdy nic mi się później nie śniło. głupieję, na stare lata? :baffled:

Dziewczyny musze Wam powiedzieć że jestem tak zachwycona tym że wycieliśmy Kacperkowi ten migdał że nawet jakby trzeba było zapłacić dwa razy tyle to warto.
Jezyk ...Strasznie sie ciesze razem z toba :-D:-D:-D

Mila wkurza się już na spacerkach że z pozycji leżącej nic nie widzi. Jak idę rano i wiem, że będzie spać to luzik. Ale popołudniami to ona cały czas chciałaby być na rączkach. Pomimo, że waży chyba najmniej z całego naszego forum, to wierzcie mi, że nie mam siły jej ciągle trzymać na spacerku :dry:

W sumie, to zamierzałam spacerówkę wyciągnąć dopiero za miesiąc. Dobrze, że mnie skusiło wcześniej, bo nie wiem na ile byłybyśmy uziemione :-:)no::wściekła/y:
Ardzesh ..my mamy takie same wozki ....ja tez jezdze caly czas w gondoli ..i jesli mala nie spi to podkladam poduszeczke i oglada swiat :-)... Staram sie jej nie brac na rece ..bo wtedy to bedzie juz koniec :-p
Zadowolona jestes tak w ogole z tego wozka?
no i kochanie gratuluje Ci 'spadajacej wagi z suwaczka ":-D:-D:-D

muszę sie pochwalić ze w poniedziałek jest dla mnie wielkie święto, ale wyprawimy je uroczyście w niedziele,Moja jedyna królewna kończy dwa latkaa
STO LAT dla malenkiej Majeczki :-D:-D;-)

A my z Kajka smigamy i oblatujemy wszystkich znajomych ..jest fajnie i w koncu w moje zycie wpadlo jakies urozmaicenie ....to chyba zreszta widac ...( miej mnie na forum:-p) ale tesknie za wami kobitki i mysle ;-);-);-)
Kuba jest z kuzynkami na wsi u nas w domku ...a my w Gdyni
zaraz jade z moimi rodzicami wybierac tapety do kuchni i musze wpasc do porzadnej hurtowni dziececej ...I LOVE POLAND :-D:-D:-D

Buziaczki kochane i do uslyszonka ...
Grzeczne jestescie to roboty nie ma :-p;-)papatki:-)

reklama
lajfik to co to za poduszka, że mała widzi świat? :) kurczę. muszę wypróbować :-p:-) zaraz idę na spacerek więc będę mieć okazję.
A ty kochana nie trać czasu na forum tylko wykorzystaj Polskę ile tylko się da! :-p
Z wózka jestem bardzo zadowolona. :) Ale tegoroczny model ma fajne urozmaicenia, a ja się nie załapałam ;-):-)
Teraz tylko akcja ze spacerówką z defektem podniosła mi ciśnienie ale na szczęście dobrze się skończy :tak::-);-)

Do góry