reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

a my w sierpniu jedziemy na 6 dni na wczasy, troszkę mało, ale zawsze. Wściekłam się i powiedziałam, że musimy jechać. Jestem zmęczona, bardzo zmęczona, od 8 lat nie byliśmy na żadnym urlopie. Jedyne wakacje razem to przed ślubem. Tak to tylko długie weekendy, np w tamtym roku byliśmy w Berlinie i chętnie jeszcze raz bym tam pojechała, ale na dłużej, ale to kiedy Jurand już będzie większy.

reklama
Witam. Jestem tutaj pierwszy raz. Nie bardzo wiedziałam do ktorego postu wejsc. A mam tylko pytanie. Czy plamienia po upływie tygodnia od zatrzymania sie miesiączki są normalne?

jeżyk czy ja dobrze kojarzę, że to ta wokalistka "Łez"... Lubię jej głos, nie wiedziałam, że ona solowo też śpiewa. Sprawdzę zaraz co to takiego nagrała, że aż tak cię urzekła :happy::laugh2:
aga hmmm 8 lat to trochę długo... ale nie wiem czy dobrze pamiętam, że wy macie własną firmę, bo wtedy rzeczywiście o wakacje trudno :-( Ja w tym roku zostaję w domu, bo Zuzia troszeńkę za mała na wojaże jakie lubię, ale już za rok na bank na jakieś fajne wakacje pojedziemy.

reklama
ja też już się nie mogę doczekać wakacji za rok,musimy gdzieś pojechać:wściekła/y: bo teraz to mały za mały niestety:sorry: chociaż i tak co dwa tyg. jeżdzimy do teściów, ale tam nie odpoczywam. cały czas musze pilnować małego bo ciotki (po 13 lat) by go rozerwały :wściekła/y: ostatnio grafik ustaliły żeby sprawoedliwie było;-)

Do góry