kobietki pomóżcie,tak zaj... boli mnie ząb że zaraz wejdę na ścianę,wzięłam całe opakowanie paracetamolu i nic,rwie jak 150!!Nawet wkropiłam sobie bobodent od mojej Majusi ale też chyba nie pomoże,już nie wiem czego się chwytać.Ałłłłaaaaaaaaaaa.A tak w ogóle to Mai wyszedł już 4 ząbek,za to mi zaczynają wypadać.
reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
mój mąż spisał się na medal, kiedy Jurand zrobi kupkę M mówi, że on sobie nie poradzi i zawsze ja muszę zmieniać 

, a Jurandzik wczoraj jak był z tatą walną kupę 

Ostatnia edycja:
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
hejoooo:-)
melduje się z przedchrzcinowego placu boju

przyjecie będzie w chałupie, wiec musiałam odejść na chwilkę od kompa;-)
trzymać tam kciuki za Hankę od 12;15 !!

melduje się z przedchrzcinowego placu boju

trzymać tam kciuki za Hankę od 12;15 !!

moje zaciśniętehejoooo:-)
melduje się z przedchrzcinowego placu bojuprzyjecie będzie w chałupie, wiec musiałam odejść na chwilkę od kompa;-)
trzymać tam kciuki za Hankę od 12;15 !!![]()
aha aga to ty wczoraj byłaś u fryzjera??mój mąż spisał się na medal, kiedy Jurand zrobi kupkę M mówi, że on sobie nie poradzi i zawsze ja muszę zmieniać, a Jurandzik wczoraj jak był z tatą walną kupę
![]()
a ja dzisiaj dostanę hopla mój komp wariuje i nonstop się zawiesza chyba go przez okno wyrzucę chociaż to nic nie da bo za nisko mam
aga221122
tak, byłamaha aga to ty wczoraj byłaś u fryzjera??
a ja dzisiaj dostanę hopla mój komp wariuje i nonstop się zawiesza chyba go przez okno wyrzucę chociaż to nic nie da bo za nisko mam
a jak okno za nisko to wyjdź na dach

aga221122
Hanka dzielna kobieta, będzie ok i wesoło :-):-):-)
reklama
aga221122
jolek pogoda dopisuje i trzeba korzystać:-):-):-), my w sumie dużo w domu dziś byliśmy. Ale ja ciągle leżałam, bo nie mam siły