reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Mój ojciec ma to samo... i to nie jest wyleczalne. Można chorobę uśpić, ale po jakimś czasie rany otwierają się na nowo... Cukier powyżej 200 to u niego norma. Wiecznie śpiący, marudny, nerwowy... Ehh.. Okropna choroba.

Jezyk ...tak , tak brak tu Ciebie:-) ...ale jak widze rozwijasz skrzydelka i do tego rewelacyjnie sobie radzisz , chyle czola madam :-)...powodzonka na studiach;-)
Zdrowka dla tatki:tak:
Mysia ...te rozstania sa najgorsze , ja znosze to OKROPNIE i chodze zaryczana pierwszy tydzien po wyjazdach :-:)-:)-(
Dlatego miedzy innymi zjezdzam do Polski na stale ...z czego sie okropnie CIESZE!!!!!
Anius ...zdolna bestia z Ciebie :-)

Jezyk ...tak , tak brak tu Ciebie:-) ...ale jak widze rozwijasz skrzydelka i do tego rewelacyjnie sobie radzisz , chyle czola madam :-)...powodzonka na studiach;-)
Zdrowka dla tatki:tak:
Mysia ...te rozstania sa najgorsze , ja znosze to OKROPNIE i chodze zaryczana pierwszy tydzien po wyjazdach :-:)-:)-(
Dlatego miedzy innymi zjezdzam do Polski na stale ...z czego sie okropnie CIESZE!!!!!
Anius ...zdolna bestia z Ciebie :-)

O Lajfik ciesze sie razem z Toba :tak:

Dziewczyny ja na moment...

Większość wkleja takie tam łańcuszki na naszej klasie typu : " J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie NATYCHMIAST! Potwierdzone przez administratora portalu Nasza-Klasa.pl J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie "

Czy wy czytacie dokładnie co tam jest napisane? Chyba nie...
Z ciągu cyfr i literek , który robi niby za jakiś kod wyłania sie napis : JESTEM DEBILEM ... Ktoś ma niezły ubaw z naiwnych, wklejających, kopiujących osób...

Sorki, musiałam to napisać...

Tak jest z tym sledziem, albo mi wyszlo sp...j sledziu, a ludzie wklejaja......:-D:-D

A mi wczoraj malo serducho nie pęklo....mieliśmy impreze z okazji 3 urodzin naszego portalu( jak ktos sie chce dowiedziec co sie dzieje w Opolu zapraszam 24opole.pl :-):-)) , zaprosilismy Paule, Afromental, E. Farne. Co roku robimy impreze urodzinowa w takiej duzej dyskotece pod Opolem z tej okazji. No i oczywiscie nie mogłam nie być. Olenka nigdy nie zostaje sama, bo to 2 raz dopiero. Zostala u nas z nia moja mama. Mala sie obudzila o 3 i koniec....butelki nawet nie wziela do ust....plakala az do naszego przyjazdu a to chwile zajelo. Patrzyla na moja mame , zla ze to nie ja...;-);-):-:)-(
Jak wrocilismy to od razu przez lzy sie usmiechala, przytulala sie , raz do mnie potem podpelza w lozku do taty, normalnie jak duze dziecko. Zasnela z usmiechem na ustach....doslownie. Mocno przytulona....czy wasze maluchy tez tak mają jak gdzies wyjdziecie?

reklama
daggy moja Zosia dzisiaj pierwszy raz została z moją mamą na dwie godziny, byliśmy z mężem w kinie na Galeriankach. No i półtorej godziny były na spacerze,a potem Zosia zaczęła płakać i rzadne tulenie nie pomogło, płakała aż pośpieszani przez moją mamą nie przyjechaliśmy. Żal mi bylo obydwu, bo mama bezradna, a Zosia taka zapłakana, też mi mało serduszko nie pękło.Jednak te wyjścia trzeba stopniować,bo chciałabym wyjść z mężem chociaż na dwie godziny.

Do góry