reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

a u nas dzisiaj strasznie .Nie ma śniegu ale jest wichura i pada deszcz ,także my dzisiaj nie wychodzimy ,no chyba ,że coś się zmieni. Dla mnie to dobrze bo mały marudny i śpii a ja mogę robić czapeczki zimowe ,bo troszkę mam zamówień.

reklama
postrzalka ja tez postawilam malego przy oknie :tak: uderzal raczka w szybe i wydawal swoje ciche dźwieki "ooo,ooo", tak mowi jak cos go zaskoczy ;-) az mnie kusilo zeby zejsc z malym na dol tylko na chwile zeby zobaczyl snieg z bliska, jednak jest dzis zbyt marudny i przez to sama juz padam z nóg :-p

oj oj oj:-) zima jak co roku wszystkich zaskoczyła;-)
u nas padało całą noc i wiatr bardzo silny, więc siedzimy w domu. do tego od rana nie było prądu i wody u nas, a do sklepu nie dało rady dojechać. jak dobrze, że młody na cucu:-) i całe szczęście, że w weekend kupiłam mu słoiczki, bo obiadku też by nie było bez wody:tak: czapę ciepłą mamy (sama szyłam w końcu:cool2:) kurtka jest, ciepłe rajstopy i spodnie, tylko nie bardzo pogoda na spacer bo głowę może urwać:crazy:

ach a co do robótek to właśnie prababcia robi sweterek dla Oliwci haha pokazała mi ostatnio :-) fajnie, a Ja się uczyłam na drutach robić bo u mnie to i mama i babcia i ciocia robiły sweterki, ale jak zaczęłam naukę na szaliku tak ten kawałek szalika leży w torbie na dnie szafy :-) teraz tak myślę, że to fajowe tak zrobić coś od siebie dla dzidzi.

Ach a jaka Oliwia była zdziwiona jak w okno spojrzała, normalnie tak się gapiła z japą otwartą, a my tłumaczyliśmy jej że już widziała i dotykała taki cud w tym roku, ale zdaje się że nie pamięta ;-)

jejka, postrzałka, uswiadomilas mi, ze nasze dzieciaki w tym roku snieg zobacza i dotkna, bo juz pewnie powoli chodzic beda na zime (Mila i spółka oczywiscie juz na nartach bedą śmigac ;-) ) ale bedą jaja :-)

w poznaniu syfiasta pogoda, ale sniegu nie ma. za to u moich rodzicow na podkarpaciu ponoc drzewa sie łamią pod śniegiem - szok!!! a w zeszlym tygodniu mama mi mowila,ze upal i w krótkim rekawku w pracy siedzi. sie porobilo

Postrzałka fajnie, fajnie, a jaka duma jak się dziecię w to wystroi:cool2: ja cały czas chwalę się każdemu tą kamizelką polarkową, którą jakiś czas temu uszyłam:-p

Postrzałka fajnie, fajnie, a jaka duma jak się dziecię w to wystroi:cool2: ja cały czas chwalę się każdemu tą kamizelką polarkową, którą jakiś czas temu uszyłam:-p
właśnie właśnie o to chodzi-DUMA och aż się wyprostowałam ;-) no ale to fajne jest że się można pochwalić czymś swoim
o o o to Ja się pochwalę że właśnie obniżyłam Oliwci łóżeczko bo zaczęła się obracać na brzuszek i łapała się za brzeg i ciągnęła, jeszcze nie usiadła, ale jak już tak się nauczyła podciągać to niebezpiecznie a może ją szczebelki zmotywują i się siadać nauczy. Dobrze w sumie że sama siedzę bo pewnie jakby M się za zabrał to by trwało i trwało a tak to rach ciach 20 minut i załatwione tylko się teraz o swój kręgosłup zaczynam martwić bo strasznie daleko będę miała a ona się czasem lubi tulić tzn Ja się tulę do niej wieczorem i ona zasypia a jeszcze jej szeptem kołysanki do ucha muszę śpiewać :-) takie ma wymagania moja gwiazda.

Mila i spółka oczywiscie juz na nartach bedą śmigac ;-) ) ale bedą jaja :-)
Hahaha :)) uwierzysz, że już rozwiązuje całki i robi magistra? ;-):-p:-D:-D:-D:-D

Mnie zima zaskoczyła :szok: W sierpniu kupiłam sobie płaszczyk "przejściowy" którego nie wykorzystałam, bo z letniej kurtki przeszłam na zimową.
A Mili kupiłam 2 kombinezony jesienne i żadnego zimowego. Kurka, czemu nie było jesieni w tym roku?

Moje dziecko mnie zadziwia.
Od 9 rano spała aż 1,5 godziny podzielone na dwie drzemki i do chwili obecnej małpa nie śpi!!

reklama
ardzesh jesien moze jeszcze wrocic ;-) dopiero pazdziernik, a jaesli nie wroci to moze zima wczesniej sie skonczy :tak: tez mam jesienna kurtke dla malego ktora zalozyl kilk razy ale jest dosc duza wiec mam nadziejeze na wiosne sie przyda :tak:

Do góry