reklama
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Tak pogoda jest okropna wczoraj cały dzień nie mieliśmy prądu włączyli dopiero po 23 masakra. Śniegu już dużo i wciąż sypie
lajfik
Kuba i Kaja;*
U nas pogoda jest super 10-12st. ...ja nawet nie wyjelam kurtek ...Kajka jezdzi bez czapki i w sweterkach nalozonych na bluzeczke :-)...ewentualnie wieczorkiem jakas wiatrowke jej zaloze
Tutaj lato jest do bani
a wrzesien , pazdzirnik w miare sloneczny ...
W Polsce niezla zadyma
...na pomorzu tam gdzie mieszkam ....sztormy ,wiatry ..masakra ....ogladalam wczoraj jak wyglada molo w Sopocie

Tutaj lato jest do bani

W Polsce niezla zadyma

mary105
No wczoraj to naprawdę pogoda fatalna
Nad morzem szok
i ile sniegu miejscami napadało.U nas nie ma tak źle strasznie wiało i padał deszcz.Pierwszy dzien nie bylismy na spacerze.Dzisiaj rano padał deszcz ze sniegie teraz przestało i może pojdziemy po południu
Siadłam teraz i juz chyba nic dzisiaj nie zrobie.50 kilo kapusty poszatkowałam do kiszenia.Normalnie mam dość.No ale jakos nie lubie tej sklepowej

Siadłam teraz i juz chyba nic dzisiaj nie zrobie.50 kilo kapusty poszatkowałam do kiszenia.Normalnie mam dość.No ale jakos nie lubie tej sklepowej

Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
W Polsce niezla zadyma...na pomorzu tam gdzie mieszkam ....sztormy ,wiatry ..masakra ....ogladalam wczoraj jak wyglada molo w Sopocie
![]()
no nad morzem fatalnieNo wczoraj to naprawdę pogoda fatalnaNad morzem szok
![]()

maltanka
o kochana podziwiam, to się opracowałaś, należy Ci się odpoczynekSiadłam teraz i juz chyba nic dzisiaj nie zrobie.50 kilo kapusty poszatkowałam do kiszenia.Normalnie mam dość.No ale jakos nie lubie tej sklepowej![]()

a tak wogóle to witam w ten zimowy dzień
my już drugi dzień nie byliśmy na spacerku. na razie nie pada, ale jest zimno i ta breja na chodnikach. brrrr

Siadłam teraz i juz chyba nic dzisiaj nie zrobie.50 kilo kapusty poszatkowałam do kiszenia.Normalnie mam dość.No ale jakos nie lubie tej sklepowej![]()
Podziwiam

No chyba ze w gre wchodzi pieczneie ciast bo to mnie akurat odpreza

larkaa
no pogoda okropna, my i tak nie wychodzimy na spacery, więc co tam...
a ja zapomniałam napisać, że w poniedziałek wyszłam od tego fryzjera bardzo zadowolona, mąż na mnie teraz woła Kleopatra
pierwszy raz zmieniłam fryzurę od dzieciństwa, więc jest postęp!
a ja zapomniałam napisać, że w poniedziałek wyszłam od tego fryzjera bardzo zadowolona, mąż na mnie teraz woła Kleopatra
reklama