reklama
aga221122
mama Jurandzika :))
niby dziecko już śpi, ale jak długo ?? Wył 1,5h dostał przeciwbólowe i śpi. Trzeba iść spać, bo nie wiadomo ile wielmożny pośpi 

. Ja wypiję następnym razem

, teraz nie mam siły.

mikimauro
Fanka BB :)
no to ja Wypije Wasze zdrówko mamuśki, bo właśnie meżolek nalał mi piwko z sokiem malinowym i tak sobie popijam i szperam na BB. Znalazłam kogoś kogo szukałam,nie koniecznie pawam ze szczęścia
;-);-):-), no i zerkałam na moje wcześniejsze wpisy, na moje pierwsze wpisy i łza mi się zakręciła jak poczytałam jak mi gratulowałyście Maxiolka jak się urodził.Wiecie , fajne babki jesteście, dobrze że Was mam mamuśki

dobrej nocki mamuśki,

niech maluchy spokojnie śpią, a zmotoryzowane niech ćwiczą te drażki, co by nie wyszły z wprawy 

;-);-)

dobrej nocki mamuśki,

mikimauro
To ja toast wznosze zaWAs karmiące i te nie mogące mamuśki 

:-):-):-) Dobranoc
))

szczęśliwa1
no no jak tu się alkoholowo wczoraj zrobiło 
u nas nocka koszmarna :-( Julka budziła się dosłownie co chwile do godziny 1:30 a potem 4:30 kolejna pobudka i niby śpi do teraz ale Dominik już od 6 na nogach:-( jestem zombi

u nas nocka koszmarna :-( Julka budziła się dosłownie co chwile do godziny 1:30 a potem 4:30 kolejna pobudka i niby śpi do teraz ale Dominik już od 6 na nogach:-( jestem zombi
pbg
mama Zuzanki ;)
No no...fiu fiu jakie tematy ;-) Dzieci już śpią? To polejcie jak Was tyle tu siedzi![]()
no no jak tu się alkoholowo wczoraj zrobiło![]()
no się porobiło jak mnie tu chwilę nie było :-):-):-)
ale powiem wam, że dzień przecieka mi przez palce i jakoś się nie mogę ogarnąć... Gdy siadam by nadrobić zaległości na uczelni to zaraz ktoś ma do mnie super ważną sprawę, albo Zuzia nie chce się ode mnie odkleić i szarpie mi notatki, kable od komputera

ana545
Mama Gabrysia
Kurcze ja wczoraj wymieklam ze zmecznia i poszlam przed 20 spac a wyscie tu pic i swintuszyc zaczely ;-) wszytko najlepsze mnie ominelo:-)
reklama