reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
no to ja Wypije Wasze zdrówko mamuśki, bo właśnie meżolek nalał mi piwko z sokiem malinowym i tak sobie popijam i szperam na BB. Znalazłam kogoś kogo szukałam,nie koniecznie pawam ze szczęścia:-p:-p;-);-):-), no i zerkałam na moje wcześniejsze wpisy, na moje pierwsze wpisy i łza mi się zakręciła jak poczytałam jak mi gratulowałyście Maxiolka jak się urodził.Wiecie , fajne babki jesteście, dobrze że Was mam mamuśki:tak::tak::tak:

dobrej nocki mamuśki,:tak::tak::tak: niech maluchy spokojnie śpią, a zmotoryzowane niech ćwiczą te drażki, co by nie wyszły z wprawy :-p:-p:-p:-D;-);-)

To ja toast wznosze zaWAs karmiące i te nie mogące mamuśki :tak::tak::tak::-):-):-) Dobranoc :)))
29qh834.jpg

no no jak tu się alkoholowo wczoraj zrobiło :shocked2:
u nas nocka koszmarna :-( Julka budziła się dosłownie co chwile do godziny 1:30 a potem 4:30 kolejna pobudka i niby śpi do teraz ale Dominik już od 6 na nogach:-( jestem zombi

No no...fiu fiu jakie tematy ;-) Dzieci już śpią? To polejcie jak Was tyle tu siedzi :-p:-p:-p:-p:-p

no no jak tu się alkoholowo wczoraj zrobiło :shocked2:

no się porobiło jak mnie tu chwilę nie było :-):-):-)
ale powiem wam, że dzień przecieka mi przez palce i jakoś się nie mogę ogarnąć... Gdy siadam by nadrobić zaległości na uczelni to zaraz ktoś ma do mnie super ważną sprawę, albo Zuzia nie chce się ode mnie odkleić i szarpie mi notatki, kable od komputera :dry: hooba jak ty kobieto się uczysz?

reklama
Do góry