reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
:-(
[*] dla Antosia

Swoją drogą Miki, masz za mało dzieci, że czytasz obce podfora? :-p;-)Co Cię skusiło, żeby tam zaglądnąć?
hahaha.... Klikam też na Mamach z Irlandi, Mamach z Limeryk[gościnnie], no i na Mamach z Ennis;-):tak::-)No i te smutne nowiny mamod mamusiek z Irlandi.:tak::-:)-(
Dzieci mam wystarczająco dużo,bez żadnych, a może tak...????;-):tak::tak::-D
Wiecie że dlamnie trzynasty jest mega szcześliwy, no ale nie wiecie ze 14 jest zawsze mega pechowy:wściekła/y:, odkad pamiętam, zawsze czternastego miałam pecha.No właśnie dzisiaj, wstałam jakwstałam o 11.00h:zawstydzona/y: no i z buta wziełam się za porzadki, no i odkurzacz mi sie spalił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no to przyspieszyłam:-:)-:)-(,ale juz oczywiście sytuacje opanowałam, juzw domciu błyszczy, tzn nie, hmm.. jeszcze podłoga w kuchni, ale to wieczorem bo mi gnojki dryptają cały czas:tak::-p:-)

O rany, nie wyobrazam sobie, co musza teraz oboje przezywac:-(
[*]

Ja tez juz nie wierze w piatek 13, bo moje Sloneczko przeciez z 13 w piatek, 13 min. przed polnoca, ufff o maly wlos, a walentyki by zaliczyl, a tego nie chcielismy.:-p Ale za to Kalinka ma dzisiaj 9 mies. Larkaa, buziaczki dla Twojej slicznotki!:-)

reklama
[*] dla Antosia

dla mnie 13 to dzien jak każdy inny.Moja koleżanka urodziła 13 w piątek :-)Zosia urodziła się 12-go o 22.25 ja już byłam przekonana że będzie się ciągło i będzie urodzona 13 w piątek:-) Męża siostry tylko gadały dobrze że nie 13.

My mielismy jutro na chrzciny jechać do małej Wanesski ale zachorowała:-( od czwartku w szpitalu jest cos na oskrzelach jest:-(
Dopiero 3 tyg.ma a już w szpitalu.

Do góry