reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Dziewczyny pytanie z innej beczki;kto u was przynosi prezenty pod choinke,bo wiem,ze w roznych miejscach Polski jest inaczej,slyszalam o gwiazdorze,dzieciatku i mikolaju,a moze wam prezenty przynosi ktos zupelnie inny:-):laugh2:Dodam,ze do mnie w gwiazdke przychodzi mikolaj;-)a znowu do W. gwiazdor:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jeszcze tylko troche poplotkuje i mykam lulu - pamietacie styczniowke 2009, ktora 3 mies. po porodzie zaszla w druga ciaze? Urodzila 12 grudnia i tym sposobem ma dwie coreczki z jednego roku!:-)
:-D ale ma dziewczyna blizniaki/nieblizniaki :-D:-D:-D:-D tylko niebardzo wiem czy dalabym rade teraz z noworodkiem....:rofl2:
larkaa ja mam prawko od 5 lat, od tego czasu jezdze codziennie, teraz po "zlej stronie nawet" i stale mi sie zdaza zapomniec o recznym :-D czasem sie zagapie i z trojki rusze, takie tam glupoty co tylko na egzaminie sie czepiaja :sorry:
mysia u nas 24.12 Gwiazdor, bo Mikolaj to 6.12

Ostatnia edycja:
ja styczniówce kibicowałam i wciąż kibicuję pełną parą! Jako, że Mila ma niemowlęce ADHD to czasem brakuje mi tchu... i na chwilę obecną nie chcę więcej dzieci! Przyzwyczaiła się, u babci, że ciągle jest na rączach i że ma wszystko co chce. A w domu już nie... więc jest wiecznie krzyk :szok: szok!

Mysia - jeszcze nie odpisałam - fryz rewelka!! ale nie na moje życie :( nie lubię fryzur, które wymagają układania. Kiedyś tak właśnie się ściełam, ale super wyglądałam tylko wychodząc prosto z salonu :( później już kiepsko, bo układać się nie chciało :

A co do choinki - hahahaha! U mnie nogdy prezentów nie było (przykre, ale prawdziwe!) ale jak już, to mówiło się o Mikołaju.
Ale na Śląsku słyszałam też o Dzieciątku i o Aniołku...
A teraz pytam męża (u niego też nie było prezentów) a mówi, że prezenty przynosili Sąsiedzi :szok::-D Nie wiem czy jaja se robi czy co ;-):-):-D

U mnie prezenty przynosi Mikolaj a u Z. Gwiazdor. Z reszta, On jest z Wielkopolski i czasem jak mi dla zartu sypnie jakims tekstem, to masakra normalnie:-D

Larkaa, P-O-W-O-D-Z-E-N-I-A!!!:)

ardzesh też bym chciała mieć takich sąsiadów;-)
nas odwiedza Mikołaj;-) pod warunkiem, że było się grzecznym oczywiście;-)

U mnie w domu gra pozorów jest zachowana do dzisiaj choć ja dobrze wiem że mama podkładała proezenty od 11 r.ż. I pod poduszkę i pod choinkę byl stos różnych prezentów. Choć nie mogę sie pochwalić super wspomnieniami ani idealnym dzieciństwem, ta tradycja z Mikołajem...będę rodzicom wdzięczna do końca życia że tak się zawsze starali mimo wszystko:) Świąta zawsze byly idealne.

reklama
A ja z innej beczki. Czy ktoś wypełniał ten formularz kiedyś do Pampersa co można było dostać próbkę pieluszki? Trzeba było podać kod: EKSPERT. Dostał ktoś te próbki?????????

Do góry