reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Słabo trzymałyście te kciuki :D
oblałam i na ta takiej głupocie, że szkoda gadać :) Ledwo wsiadłam do auta, nawet nie zdążyłam ruszyć z miejsca :D Nie spuściłam ręcznego i do widzenia. Tak właśnie myślałam, że polegnę na takiej pierdułce.
Ale w piątek za 2 dni mam drugie podejście!!! Akurat zwolniło się miejsce i się zapisałam :)

no ja to za pierwszym razem nie zdałam przez jeszcze większą głupotę ...o 18 zimą nie zapaliłam świateł , a ruszyłam

mary jak napisałaś, że ślady prowadzą do was, to pomyślałam, że może policja przyszła sprawdzić czy to nie wy ;-):-D
Swoją drogą - skojarzył mi się serial Dexter :) o seryjnym mordercy, który na co dzień jest doskonałym partnerem życiowym (już mężem), bratem i policjantem.
Może Twój mąż też ma coś za uszami? ;-);-)
:tak:;-):tak:;-)

A ja z innej beczki. Czy ktoś wypełniał ten formularz kiedyś do Pampersa co można było dostać próbkę pieluszki? Trzeba było podać kod: EKSPERT. Dostał ktoś te próbki?????????

tak ja nawet 2 razy dostałam

reklama
Dziewczyny pytanie z innej beczki;kto u was przynosi prezenty pod choinke,bo wiem,ze w roznych miejscach Polski jest inaczej,slyszalam o gwiazdorze,dzieciatku i mikolaju,a moze wam prezenty przynosi ktos zupelnie inny:-):laugh2:Dodam,ze do mnie w gwiazdke przychodzi mikolaj;-)a znowu do W. gwiazdor:laugh2:

Na mikolaja zawsze przynosil Mikolaj, a na Wigilie Gwiazdka podrzucala prezenty :tak: a czasem i na Wigilie Mikolaj byl, zalezy jak sie rodzinie powiedzialo :tak: Jestem jedynaczka i w mojej rodzinie byly jeszcze tylko dwie dziewczynki w podobnym wieku (pozostali to dorosli) wiec raczej zawsze bylysmy rozpieszczane jesli chodzi o prezenty, a jak podroslam to i mnie sie udzielil ten zwyczaj aby dawac mnustwo prezentow. W tym roku prezenty juz kupione wydane na ten cel ok 300-400zl :sorry::rofl2:

A ja z innej beczki. Czy ktoś wypełniał ten formularz kiedyś do Pampersa co można było dostać próbkę pieluszki? Trzeba było podać kod: EKSPERT. Dostał ktoś te próbki?????????

dostalam :tak:

Maks od rana goraczkuje, ma 39,1, temp spada na chwile i znow w gore. Marudzi, non stop na rekach :( oj co za dzien, a ja dostalam okres i brzuch mnie boli

kraf ja też dostałam, ale czekałam ponad miesiąc :|
zdrowia dla Maxia życzę
jolek żebym tylko ja o tych światłach nie zapomniała :|

w ogóle to nerwa mam nieziemskiego :|

Dziewczyny pytanie z innej beczki;kto u was przynosi prezenty pod choinke,bo wiem,ze w roznych miejscach Polski jest inaczej,slyszalam o gwiazdorze,dzieciatku i mikolaju,a moze wam prezenty przynosi ktos zupelnie inny:-):laugh2:Dodam,ze do mnie w gwiazdke przychodzi mikolaj;-)a znowu do W. gwiazdor:laugh2:

u nas Mikołaj to na 6.12, a pod choinkę z prezentami gwiazdka przychodzi.:tak:

larkaa ja mam prawko od 5 lat, od tego czasu jezdze codziennie, teraz po "zlej stronie nawet" i stale mi sie zdaza zapomniec o recznym :-D czasem sie zagapie i z trojki rusze, takie tam glupoty co tylko na egzaminie sie czepiaja :sorry:

:-D mi też się to zdarza, w starym samochodzi czasami ruszyłam i coś mi piszczy i piszczy, patrzę a tu ręczny zaciągnięty. później już wiedziałam, że jak piszczało to od razu za ręczny. ruszanie na 3 też mi się zdarzało. a co do jazdy po "złej stronie" to na autostradzie czy drodze wielopasmowej ok, bo się wygodnie i bezpieczniej jedzie, ale w mieście ja też często jeżdżę po złej, a M zawsze się drze na mnie za to.:sorry:

:tak::tak:ja dostałam.

larkaa powodzenia.

habcia zdrówka dla Maksia, współczuję bólu brzucha. bierz nospę.

ja dzisiaj dokończyłam sprzątanie, z Hubertem to tak sprzątam na raty. zostało mi tylko firankę zmienić w jednym pokoju. no i jutro idziemy po choinkę:tak:

ocho siadłam żeby was poczytać, bo od rana nie miałam dostępu do neta to młody mi właśnie wstał. spał całe 20 minut. no nic zmykam.

reklama
no Hubert po obiedzie bawi się klockami plus do tego ma nową zabawę stawanie na głowie.

patrzcie jaki dostałam od koleżanki przepis na grypę.

pisze się któraś?

Czy deszcz pada, czy to rosa?
Nie! To żonce kapie z nosa!
W uszach szumi, w głowie dudni,
Jakby wpadła gdzieś do studni.
Oczy mętne,w gardle chrypa,
dopadła ją jakaś grypa!
Ja też się już gorzej czuję
więc kurację zastosuję.
By wirusa zlikwidować,
Trzeba zacząć się kurować.
Już mikstury namieszane,