reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
Larka my tez, kto wie..moze juz po i na + :tak::tak:

paulusia ja tez nigdy sie nie moge wybrac, a jak juz pojde to zaluje, ze poszlam:-D:tak::-D
No i tak jak Ardzesh mam ten meszek, u mnie to juz takie 4 cm wlosy, normalnie mam nowa grzywke:tak::-D

Laarka i jak? jestes już po czy jeszcze nie? trzymamy kciuki:tak::tak:

Ja od paru lat włosy chce obciąć na krótko ale wszyscy mówią że nie mam tego robic Więc tylko zawsze jest podcinanie i czasami zmiana koloru

mary ja byłam, ale tylko 15 minut bo Kalina zaczęła ryczeć :D
wiecie co...dziś spadł pierwszy śnieg...
A JA MAM JUTRO EGZAMIN NA PRAWKO
:(((((((((((((((((((((((((
ale mam stresa
larkaa i co i co?????
ja pamiętam jak zdawałam to był największy mróz i śnieg to było 13 lat temu .Powiedział mi wtedy facet ,że jak zdam to będę i w zimie i w lecie dobrze jeździć i się udało .Miał rację

ja o ile dobrze pamiętam to ja za 5 ub 6 razem zdałam :( Ale jeżdze już 8 lat i na koncie tylko jeden mandat :)

Larka chwal się i stawiaj nam tu po browarze :)

Ja zdawałam 14i pół roku temu 28 lipca w piątek Mój instruktor powiedział że mam się przygotować na poprawkę bo i tak nie zdam :crazy: a ja zdałam za pierwszym razem:laugh2:
Mieliśmy super weekend z koleżanką w sobotę ja stawiałam za zdany egzamin ona za oblany a w niedziele ona miała urodzinki i imprezki c.d. był:-) oj to były czasy:laugh2: a teraz 19 miesięcy bez żadnego winka albo drinka

W Opolu teraz są testy a dopiero za miesiąc egzamin z jazdy kiedyś wszystko w jeden dzien było.

Ostatnia edycja:
Larkaa pewnie juz baluje:-) daj chociaz znac wirtualnym kolezankom, czy to juz, bo kiepsko sie klika z zacisnietym kciukiem;-)
Ja zdawalam 8 lat temu:szok: ale ten czas leci;-)

No i tak jak Ardzesh mam ten meszek, u mnie to juz takie 4 cm wlosy, normalnie mam nowa grzywke:tak::-D
Wrrrr, u mnie to samo i musialam sobie zrobic grzywke, co prawda taka dluzsza na bok, ale przynajmniej nie widac tej pod spodem:-p

Słabo trzymałyście te kciuki :D
oblałam i na ta takiej głupocie, że szkoda gadać :) Ledwo wsiadłam do auta, nawet nie zdążyłam ruszyć z miejsca :D Nie spuściłam ręcznego i do widzenia. Tak właśnie myślałam, że polegnę na takiej pierdułce.
Ale w piątek za 2 dni mam drugie podejście!!! Akurat zwolniło się miejsce i się zapisałam :)

reklama
Do góry