reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

maltanka gdy zaświecą się lampki maly na pewno sie nimi zafascynuje :tak:

My porzyczymy mala choinke od tesciow, zeby ja postawic na telewizorze, bo nie usmiecha mi sie biegac za dzieckiem przez kilka dni tylko po to aby na niego choinka nie spadla :confused2: On teraz po wszystkim sie wspina np wieszalismy dzis firanki i oczywiscie sie na nich zawieszal :-p Chce zywo uczestniczyc w przygotowaniach swiatecznych

Anius gdy ja wracam od fryzjera to Maciek sie ze mie smieje :-D Pewnie intryguje go grzywka bo zawsze sobie ja podcinam i nosze jakis czas zanim zacznie przeszkadzac, to wtedy zarzucam ja na bok. Zreszta maluch strasznie lubi bawic sie moimi wlosnami i niestety takze ja ciagnac :confused2:

reklama
habcia to dobrze, że z małym lepiej.

Ja przez ostatnie dni mialam gosci dlatego nie mialam sposobnosci do was zagladnac i wiecie co strasznie mnie to zmeczylo :-D no bo jak jestem padnieta maly bierze drzemke to ja z nim sie walne a tak to nie wypadalo i normalnie umieram , az wstyd mi przed Wami ktore pracuja i zajmuja sie dziecmi jednoczesnie :zawstydzona/y:

ana ja robię tak samo. Hubert ostatnio ucina sobie drzemki tak od 9.00 do 10.30 i ja też kładę się razem z nim.:zawstydzona/y: naprawdę podziwiam mamuśki pracujące, uczące się i zajmujące się dziećmi.

a ja po wizycie u fryzjera, chłopaki przeżyli, nie było alarmowych telefonów, poznali mnie i Matik nie płakał na mój widok;-)

no widzisz dali radę. Anius a może nam też się pochwalisz nową fryzurką? poprosimy o fotki.:tak:

maltanka gdy zaświecą się lampki maly na pewno sie nimi zafascynuje :tak:

no to choinka ubrana.
nimfii rzeczywiście lampki były bardzo interesujące, bombki też. ale skończyliśmy ubierać i młody poszedł do swoich zabawek. :tak: później nie interesował się jakoś bardzo choinką.

My też wczoraj ubrałyśmy choinkę, tylko, że Zuzia strasznie zainteresowana. Lampki jak pisze nimfii bardzo interesują, ale najbardziej jest zauroczona małym plastikowym aniołkiem, co chwila podchodzi do niego i ściąga :sorry: Wszyskie bombki mam plastikowe, albo papierowe ozdoby, choinkę sztuczną, więc nawet jak przewróci to nie będzie tragedii :-p Co śmieszne w pracy mi się nudziło i skleiłam w tym roku 6m łańcucha z kołeczek :-p

brzydko powiem
dupa :D

larkaa no coś ty zdasz na pewno ,a za którym razem to nie ważne .Może cię to pocieszy ,że moja chrześniaczka która ma 20 lat 8 raz zdaje testy i( głąb) nie może zdać

Larkaaa- zdasz na pewno!!:-)

Postrzałko- wszystkiego dobrego-urodzinowego!! czym dziś toast wznosimy??:-D

postrzałko ja się spóźniłam ale też się dołączam do życzeń

mamoflavii myślimy o was całuj dzieciaczki

Dziewczyny będę dopiero po świętach , więc składam wam życzenia:-)

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

``````````{\
````````{\{*\
````````{*\~\_______
```````{```\`<:<:<:>:>
``````{~`*`\((((((^^^)
`````{`*`~((((((( `●`●
````{`*`~`)))))))). _ ' )
````{*```*`((((((('\ ~
`````{~`*``*)))))`.`\
``````{.*~``*((((`\`\))_.♥-.
````````{``~* ))) `\_.-'``
``````````{.__ ((`-*.*
````````````.*```~``*.
``````````.*.``*```~`*.
`````````.*````.````.`*.
````````.*``~`````*````*.
```````.*``````*`````~``*.
`````.*````~``````.`````*.
```.*```*```.``~```*``~ *.
..*``~```````````~`````*.
~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.*

Gdy pierwszą gwiazdkę ujrzysz na niebie,
Wspomnij tych, co kochają Ciebie,
Gdy pierwsza zgaśnie, a druga zabłyśnie,
niech Cie aniołek ode mnie uściśnie !!!
I złoży serdeczne życzenia z okazji
Świąt Bożego Narodzenia!!! całuski:):-)

agi0506 życzę Tobie i twojej rodzince zdrowych i radosnych świąt Bożego Narodzenia:-)

Dzisiaj Zosia pierwszy raz jechała sankami:tak::-) ale nie podobało się jej :-( Jak jeszcze gucio(kot) jej wskoczył na koc to się już w ogóle zdenerwowała i płacz był
W piątek i wczoraj nie wychodziliśmy bo było ok-15 stopni dziś już "tylko" -10 to poszłam z nią Mąż miał iśc z nami i zrobic nam zdjecie ale stwierdził że on nigdzie w takiej pogodzie nie idzie:crazy:

Co śmieszne w pracy mi się nudziło i skleiłam w tym roku 6m łańcucha z kołeczek :-p

aż 6 metrów, dobra jesteś, brawo:-)

Agi0506 ja również życzę Tobie i Twojej rodzinie Wesołych Świąt!

wpadłam tylko na chwilkę się przywitać.
niedawno wróciliśmy do domku (Hubert był dzisiaj odwiedzić pannę :-pczyt. siostrę cioteczną). młody już śpi a ja też coś dzisiaj zmęczona.

u nas dziś w nocy było -16 stopni, a teraz też nie lepiej bo -15.5. kurczę, ale by było fajnie jakby się ten śnieg tak utrzymał do świąt.

aha Hubert bardzo choinką się nie interesuje. podejdzie sobie, popatrzy i odchodzi, nie jest w centrum zainteresowania. myślałam, że będzie mi ściągał gąbki, ale jakoś go do tego nie ciągnie.

reklama
Choinke ubierzemy jutro to zobaczymy jakie wrazenie zrobi na Macku. Choinka bedzie stala na telewizorze wiec nie ebdzie mial do nie dostepu. Za to u tesciow jest taka ponad 2 metry choinka to jak maluch ja zobaczy to dopiero bedzie mial radoche :-D

Na razie zawiesilismy stroiki na scianie i Maciek nie moze oderwac od nich oczu :-)

Do góry