reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

dziewczyny a ja się cieszę że to koniec świątecznego maratonu bo tak mi rozlegulował dzień że Zosia to już zwariowała. Zasypia o 21.30 choć ZAWSZE kładliśmy ją o 20, w ciągu dnia śpi w kratkę i kiedy padnie, a zawsze spała regularnie. W nocy się wybudza do zabawy albo terroryzuje że chce z nami spać i basta. Ja się trzymałam w święta jej rozkłądu dnia ale nadmiar wrażeń to dla niej za dużo. Jestem potwornie zmęczona tą sytuacją, na dodatek ona chce tylko do mnie, żaden tata ani baba. Chcę kilku dni spokoju by wyciszy ć to moje dziecko, z drugiej strony świąta mi pokazały( nie jakieś ekstremalne) że Zosia ma chyba za mało wrażeń skoro tak intensywnie reaguje na taką ilość nowości.
Sylwester był ok, Zosia była z nami u znajomych za Warszawą gdzie mieliśmy swój pokoik by położyć Zosię spać i zejść na dół na imprezę. Nie było tak tragicznie. Do 21 Zosia poznawała teren na czorakach ze szczególną dbałością poznając schody, potem padła i zrobiła nam dwie długie okraszone płaczem pobudki, tak po 40 minut każda a więc nie było tak źle, od 23 do 1 w nocy przespala a więc na luzie przywitaliśmy nowy rok. Cieszę się że wyszliśmy bo bałam się tej imprezy, a teraz wiem że musze Zosię przyzwyczaić do podróży.

reklama
jeszcze tu wam przypomnę .Zajrzyjcie na socjalne tam jest napisane o korzystaniu z urlopu tacierzyńskiego .

Ostatnia edycja:
oj larka jak ty wszystko wyczaisz i... masz rację .Dzisiaj miałam (jak nigdy) maraton w nie spaniu . Niko zasnął o 19 a od 22 do 24 buszował .Ciężkie miał zasypianie no i od 3do 5 znowu buszmen się turlał .Teraz też nie chce spać .Nie chcę zapeszać ale może to w końcu ZĘBYYYY

oj larka jak ty wszystko wyczaisz i... masz rację .Dzisiaj miałam (jak nigdy) maraton w nie spaniu . Niko zasnął o 19 a od 22 do 24 buszował .Ciężkie miał zasypianie no i od 3do 5 znowu buszmen się turlał .Teraz też nie chce spać .Nie chcę zapeszać ale może to w końcu ZĘBYYYY
Ja też miałam dzisiaj maraton nocny. Od 17.30 do 24.30 nie spał wogle. I nic się nie dało zrobić. Wstał po 3 i poszedł spać parę minut przed 5.:no: A poszedł spać niedawno. I zęby mu idą prawdopodobnie nie dwa a więcej. to już wogle mam marudę w domu.:-(

Witam sie i ja w nowym roku:-)
Będę potrzebowała Waszej pomocy przy magisterce, Dziewczęta... ale to za kilka dni się wyjaśni - w tej chwili czekam na dostęp do testu, którego użyję w badaniach... będę potrzebowała młodych matek, które po zakończeniu edukacji (studia licencjackie i magisterskie) zdecydowały sie na dziecko i je mają i Waszych koleżanek, które po studiach odraczają macierzyństwo, bo aktualnie ważniejsza jest dla nich kariera zawodowa i rozwój- macierzyństwo planują, ale później. potrzebuję poo 50 sztuk z każdej grupy:-( mam już troszkę swoich, ale nie wystarczy mi do badań... a czasu mam ze dwa tygodnie na to- pod warunkiem, że otrzymam zgodę na wykorzystanie narzędzia od jego autorki...:-(ech... na co mi były te studia...:confused:

reklama
Marta - bosz. Nie panikuj! Tylko zrób te ankiety i nam daj. My Ci pomożemy. Mamy też koleżanki, które wolą wspinać się po szczeblach kariery niż bawić się w pieluchy! :-p

Do góry