reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

witamy się w nowym roku:-) mąż pojechał do pracy i znowu mam czas na BB;-);-) stęskniłam się za Wami, ale niestety nie nadrobię wszystkiego.

u nas z tą wróżbą na roczek to tak jak Larkaa pisze. ciekawe co dzieciaki powybierają;-) jejku jak ten czas zleciał, już takie duże te nasze dzieci. w sumie mój to jeden z młodszych, więc nam do imprezy prawie 2miesiące jeszcze zostały:-p może też na dwa dni zrobimy, bo prawdę mówiąc jeszcze aż tak nie planowałam roczku. ale jak tak pomyśleć to chyba tak wygodniej będzie.

reklama
A u mnie żadnej wróżby nie będzie chyba.Kiedyś obiło mi się to o uszy.Ale jak i co nie wiem o co chodzi.
A chrzciny mam pod koniec stycznia a 5lutego roczek Miłoszka.Więc będzie wesoło:-D:tak:
A co do prezentów. Ma co mu jest potrzebne, może jakiś nocnik.:tak:

Ostatnia edycja:
Aja przy starszych dzieciach nie robiłam tego "rytuału" jakoś tak.
Z Maxiolem też nie zrobie , przecież juz wiadomo ze mi Pan Prezes rośnie;-):-D:-D
Co do samej imprezy , to będzie na pewno fajnie, bo ja zawsze na roczek szaleje
{ pamiętacie zdjęcie Majki]. Jeszcze nie mam konkretnych planów, ale juz ja coś wymyśle:-p;-):-D:-D

Ja się wybieram w sobotę, czytałam że ten film zarobił już miliard dolarów :szok: Znajomi którzy byli mówią, że widać te 300 milionów które wydali na efekty.
Martussa nie masz co się martwić, będziesz miała tych babeczek jeszcze więcej niż potrzebujesz :tak:
też Tak sobie myślę, bo mam kilka koleżanek, które robią tzw wielką karierę i odsuwają niby decyzję o dziecku na później, a tak na prawdę to chłop im nie przyfarcił, więc ja nie wiem czy one się nadają do takiej ankiety czy nie :confused:

C.

oczywiście, ze się nadają!! :tak::tak:ja o chłopów nie pytam, zakładam, ze to świadomy wybór i tego sie trzymajmy:tak::-D;-)

Avatar ponoc najdrozszy film w histroii kina ;-) ale my go nie obejrzymy bo szkoda nam kasy na kino w tej chwili... no moze na kompie :-p

hi hi- nie dalej, jak dwie godziny temu to samo stwierdziliśmy z moim Małżem:-D 5 dych na kino to dwie paki biedronkowych pieluch;-):-p
ale 7 stycznia minie nam siedem wspólnych lat... nie jesteśmy jakoś specjalnie rozrywkowi i wyjściowi a i z kasą tak sobie ostatnio...:-( i nie wiem, jak to uczcimy, czy w ogóle?:-(

larkaa o prezentach tez mysle bo co jakis czas rodzina pyta co bysmy chcieli i sobie tak pomyslalam ze poprosze ich min o wozek parasolke bo jak maja wydawac mnustwo kasy na drogie zabawki Chicco to juz lepiej zeby na to wydali, bo tymi zabawkami i tak niechetnie sie bawi ;-) oprucz tego zestaw ubranek, bucikow na najblizsze miesiace i bedzie ok ;-)
my to sobie tak planujemy, ze zestaw gości ten sam, co na chrzcinach- dziadkowie i chrzestni- u nas jest tradycja zamawiania Mszy na roczek i tak zrobimy, ale po nabożeństwie żadnych obiadów- zimna płyta po południu i ciachoooo:-ppewnie jakiś alkohol:dry: a czy dla zajomych zrobimy- się okaże, czy nam się uda jakiś termin pasujący wszystkim ustalić:blink:

I najważniejsze: DZIĘKUJĘ !! jak tylko mój wysłannik zdobędzie we Wrocku test, i moja promotor przyjmie wszystko to roześlę to do Was :happy2::happy2::happy2:

Anius 100 lat !!!

1593.gif

będę potrzebowała młodych matek, które po zakończeniu edukacji (studia licencjackie i magisterskie) zdecydowały sie na dziecko i je mają i Waszych koleżanek, które po studiach odraczają macierzyństwo, bo aktualnie ważniejsza jest dla nich kariera zawodowa i rozwój- macierzyństwo planują, ale później. potrzebuję poo 50 sztuk z każdej grupy:-(

bardzo mi przykro ale ja nie pomogę:no::-(

Witam w Nowym Roku .
Wszystkim życzę zdrówka ,bo to najważniejsze. No i wracam do was do 18 -go.( później są ferie i komp znowu będzie okupowany)

Będę teraz starała się zaglądać na bieżąco no i nadrobić co nieco muszę.

Anius 100lat

reklama
hi hi- nie dalej, jak dwie godziny temu to samo stwierdziliśmy z moim Małżem:-D 5 dych na kino to dwie paki biedronkowych pieluch;-):-p
ale 7 stycznia minie nam siedem wspólnych lat... nie jesteśmy jakoś specjalnie rozrywkowi i wyjściowi a i z kasą tak sobie ostatnio...:-( i nie wiem, jak to uczcimy, czy w ogóle?:-(

my to sobie tak planujemy, ze zestaw gości ten sam, co na chrzcinach- dziadkowie i chrzestni- u nas jest tradycja zamawiania Mszy na roczek i tak zrobimy, ale po nabożeństwie żadnych obiadów- zimna płyta po południu i ciachoooo:-ppewnie jakiś alkohol:dry: a czy dla zajomych zrobimy- się okaże, czy nam się uda jakiś termin pasujący wszystkim ustalić:blink:

I najważniejsze: DZIĘKUJĘ !! jak tylko mój wysłannik zdobędzie we Wrocku test, i moja promotor przyjmie wszystko to roześlę to do Was :happy2::happy2::happy2:

My takze z 50zl za same bilety do kina musimy dac :tak: Bo nie mamy zadnych znizek. Jedynym ratunkiem dla nas jest moja kolezanka co ma znizki z Orange i jak wysle sms w srody to bilet do Cinema City jest za 10zl :-D ale ona juz ogladala Avatara :-(
no a moja pierwsza rocznica slubu byla dla mnie porazka :no: Tylko wspolna kolacja z rodzina ktora ja musialam przyrzadzic :cool: a tak mi sie marzyla romantyczna kolacja przy swiecach w jakiejs restauracji :-(

No menu urodzinkowe u nas to takze zimna płyta i ciacho :tak: jednak ja podam jedynie co jakies wino, bo u mnie w rodzinie jest taki zwyczaj ze na imprezach dzieciecych sie nie pije :tak: Co prawda rodzina mojego meza ma inne zdanie i chleją za kazdym razem :dry: ale to ja jestem pania domu i wódce mówie stanowcze nieeeee!!! :-p

Do góry