reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
agniesia pomysl sobie ze to marudzenie w koncu minie a mala usmiechnie sie do ciebie i sie przytuli :tak: Tez mam takie momenty gdy sie zloszcze na wlasne dziecko a potem mam wyrzuty sumienia, ale to nie jest potrzebne, bo przeciez najbizsze nam osoby tez nieraz potrafia doprowadzic nas do łez, a dziecko w miare dorastania tez nam dostarczy takich emocji. Jesli masz ochote plakac to placz, przynajmniej to przyniesie ci ulge, a potem zapomnij o zlych rzeczach i cieszcie sie soba jak juz mala bedzie spokojniesza i bardziej chetna do zabaw :tak:

Dziewczyny dziękuję, wiedziałam, że Wam mogę się wyżalić :tak: Już mi lepiej, Wercia chyba zobaczyła, że mama w nie najlepszej kondycji i pobawiła się sama trochę, a i na spacerku w ogóle nie marudziła :tak: A teraz śpi, ciekawe ile ;-)

Hej mamuśki !!!

ale mam zamulony dzień dziś, spałabym i spała... a tu pracować trzeba.

Pamiętacie dziewczyny, styczniówkę 2009, która zaraz zaszła w następną ciąże. Podczytałam właśnie, że urodziła swoje drugie dziecko w grudniu 2009 w 36 tyg. ciąży. Nieźle... ma dwoje dzieci z tego samego roku.
Podziwiam, bo pisze, że jest tak przemęczona, że mdleje.

zapmarta pamietam :tak: ktos juz o niej wspominal na BB niedawno. Nie dziwie sie ze mdleje, bo ja na pewno nie dalabym rady teraz byc w zaawansowanej ciazy ani tez zajmowac sie noworodkiem bedac samej w domu. Maluch na etapie naszych jeszcze wymaga sporo uwagi :tak:

reklama
Do góry