reklama
ulinkaa
mamusia Piotrusia
Ja chciałam zrobić odciski rączek i nóżek w glinie, ale to by za drogo wyszło bo wszystko musi być x 4, więc zrobię laurki ze zdjęciem i odciskami łapek i stópek z farby plakatowej, taki jakby scrapbooking, ale nigdy czegoś takiego nie robiłam i nie wiem jak to wyjdzie.
Ja też myślałam o ramce ze zdjęciem i odciskiem rączki. Na allegro takie ramki za 15 zł można kupić. Dam moim rodzicom 1 i teściowej 1. Nie będę dzielić na babcię i dziadka, tylko może jeszcze jakąś czekoladkę kupię.
mary105
Fanka BB :)
Kurcze dzien babci to już niedługo
nie wiem co wymyśle.Zosia ma tylko jedną babcie i jednego dziadka Niestety rodzice męża już nie żyją:-
-( Teraz 22 stycznia będzie pierwsza rocznica śmierci teściowej:-
-( a gdyby żyła miała by 8 stycznia 70 lat.
U nas zima na całego
Nie mam już miejsca na podwórka na snieg.
sypie cały czas.Mąż przed południem odśnieżał
ja popołudniu a teraz patrze i tam znowu full Nawet nie widać że odśnieżałam
Ale fajnie biało jest:-):-):-)

U nas zima na całego

ja popołudniu a teraz patrze i tam znowu full Nawet nie widać że odśnieżałam

Ale fajnie biało jest:-):-):-)
Helouuuuuu :-)
Ostatnio jest mnie tu mniej... a wy pędzicie z materiałem jak szalone. Nie daję rady was nadgonić.
Mysia - dawno temu wkleiłaś fotkę z fryzurką, która by mi pasowała
)) fajna! śliczna! :-)nawet kiedyś taką miałam, ale że jestem leniem do potęgi, to taka śliczna byłam tylko po wyjściu od fryzjera. Później nie chciało mi się jej układać
a mój mąż chce, żebym ścieła się na pałę
tzn bardzo krótko
to chyba by go rajcowało, bo mnie nie 

lajfik - jeździmy Xlanderem i jestem happy
) i planuję nim jeździć do końca wózkowania. A ty jak? zmieniasz na mały i lekki?
Mila robi dalej ryadkie kupki. Tak ze dwie na dobę. Przypomniałam sobie, że oprócz choroby - miesiąc temu zmieniłyśmy mleko z cycowego na bebiko (ten cycek jest do teraz jako urozmaicenie, uspokajacz - raz na dwa dni) ale pediatra mówi, że to nie mleko, tylko pozostałości "spustoszenie" po antybiotyku. Znowu kupiłam probiotyk i podaję więc zobaczymy jak to będzie.
Tęsnknię za Wami!
:-)
Ostatnio jest mnie tu mniej... a wy pędzicie z materiałem jak szalone. Nie daję rady was nadgonić.
Mysia - dawno temu wkleiłaś fotkę z fryzurką, która by mi pasowała

lajfik - jeździmy Xlanderem i jestem happy
Mila robi dalej ryadkie kupki. Tak ze dwie na dobę. Przypomniałam sobie, że oprócz choroby - miesiąc temu zmieniłyśmy mleko z cycowego na bebiko (ten cycek jest do teraz jako urozmaicenie, uspokajacz - raz na dwa dni) ale pediatra mówi, że to nie mleko, tylko pozostałości "spustoszenie" po antybiotyku. Znowu kupiłam probiotyk i podaję więc zobaczymy jak to będzie.

Tęsnknię za Wami!

ardzesh ja tez nie lubie stac godzinami przed lustrem ukladajac wlosy,zreszta nawet gdybym chciala to nie mam na to czasu
Moj W znowu zakazal mi obcinac wlosow na calkiem krotko,bo ttwierdzi ze takie fryzury sa dla mezczyzn
ale jak widac kazdemu podoba sie co innego
Wozek zmienilismy juz dawno temu,bo stary 3 w 1 byl pomylka,za to ten obecny jest strzalem w 10:-)

Wozek zmienilismy juz dawno temu,bo stary 3 w 1 byl pomylka,za to ten obecny jest strzalem w 10:-)

reklama
Helouuuuuu :-)
lajfik - jeździmy Xlanderem i jestem happy) i planuję nim jeździć do końca wózkowania. A ty jak? zmieniasz na mały i lekki?
Mila robi dalej ryadkie kupki. Tak ze dwie na dobę. Przypomniałam sobie, że oprócz choroby - miesiąc temu zmieniłyśmy mleko z cycowego na bebiko (ten cycek jest do teraz jako urozmaicenie, uspokajacz - raz na dwa dni) ale pediatra mówi, że to nie mleko, tylko pozostałości "spustoszenie" po antybiotyku. Znowu kupiłam probiotyk i podaję więc zobaczymy jak to będzie.![]()
Tęsnknię za Wami!:-)
Maks niedawno skończył brać antybiotyki i kupki wróciły do normy. Nadal daję mu probiotyki.
My też jezdzimy xlanderem i właśnie rozglądam się zaparasolką, a ten chcemy sprzedać.