reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Mamusie mam pytanie do Was.

ja bede musiala pojsc do pracy, a Martynka pojdzie do zlobka. bardzo mnie to martwi. czy ktoras z Was ma dzieciaczka w zlobku?jak sobie radzi maluszek i jak Mama daje rade?

reklama
Agi a propos przykrych i trudnych chwil jakie Cię czekają, życzę dużo hartu ducha i trzymam kciuki za szybki i możliwie najmniej bolesny przebieg sprawy.
Rzeczywiście dobrze by było gdybyś dodatkowo miała na czym się wówczas skupić, myślę że Miłoszek skutecznie zadba o zajęcie Twojej uwagi w znacznej części, ale mam też nadzieję, że skoro tego potrzebujesz, znajdziesz coś, w czym się spełnisz. Wspominałaś, że masz bloga, może tam postaraj się ująć w słowa to, co masz do przekazania innym. Powodzenia!

Witam mamuśki,

u mnie na wiosce było rano - 22 stopni. Okropnie było rano wyjść z domu.
Najgorsze są poniedziałki, trzeba się przestawiać na pracę, a po weekendzie z Karolkiem tak ciężko się wychodzi rano, że szok.
Jak wam dobrze, że możecie z maluchami być w domku...
Ale podjeliśmy z mężem ważną decyzję dla nas i w przyszłym roku zakręcimy się za małym baby:-):-):-), a jak nie wytrzymam tak długo, to pod koniec tego roku zaciążę.

Miłego dnia.

Witajcie w ten mroźny poniedziałek.

M rano jak jechał do pracy to mówił, że termometr w samochodzie pokazywał mu -25 stopni. Normalnie takiej zimy to dawno nie było:no:

Ale podjeliśmy z mężem ważną decyzję dla nas i w przyszłym roku zakręcimy się za małym baby:-):-):-), a jak nie wytrzymam tak długo, to pod koniec tego roku zaciążę.

zapmarta:-) :-):-)

u nas decyzja niestety jeszcze się odwlecze. Wczoraj M zapytał teściowej czy zostanie z małym jak ja bym poszła do pracy. Zero zainteresowania z jej strony:-( Niańki nie chce :no: może żłobek jeszcze zostanie, ale też się obawiam trochę.:-:)-:)-(

Miłego dnia mamuśki.

Dla Bartusia Sto lat sto lat, zdrówka, szczęścia i pociechy z rodzinki :-)

zapmarta ale fajnie, aż mi się gęba śmieje jak przeczytałam Wasze postanowienie. Super!!!
U Nas było -20 na termometrze w domu, ale hahahahaha nie mogę normalnie jak o tym myślę to mi się śmiać chce. Wczoraj kupiliśmy samochód (chwalę się:-)) a teraz do rzeczy, samochód czyściutki bo po myjni dzień wcześniej no i dzisiaj M wychodząc do pracy myśli czy zapali no bo to pierwszy dzień z tym samochodem, poszedł i po godzinie dzwoni do mnie, że.... pojechał do pracy taxi bo samochodu nawet nie otworzył:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D samochód po myjni miał prawdopodobnie wodę z uszczelek nie wysuszoną i wszystkie drzwi przymarzły przez noc tak że tylko centralny z pilota otworzył i poza tym nic nawet bagażnik się nie otwierał hahahaha

hahaha taki co się do niego nie da wsiąść ;-)
daewo nubira kombi, M tyle oglądał i szukał że już miałam dość a ten się trafił całkiem przypadkiem w super stanie i za małe pieniądze, a potrzebny był duży i żeby rodzinny był i do zmieszczenia sprzętu na wesela/imprezy. Także jeden problem z głowy tylko niech mróz puści Nam drzwi :-) i będzie git malina

hahaha taki co się do niego nie da wsiąść ;-)
daewo nubira kombi, M tyle oglądał i szukał że już miałam dość a ten się trafił całkiem przypadkiem w super stanie i za małe pieniądze, a potrzebny był duży i żeby rodzinny był i do zmieszczenia sprzętu na wesela/imprezy. Także jeden problem z głowy tylko niech mróz puści Nam drzwi :-) i będzie git malina

Ładny :-) jaki kolor?

reklama
04.02. się bronię :D Trzymajcie kciuki, bo ja już cała zestresowana chodzę.

Będziemy trzymać, choć Zuzia średnio potrafi :-) Nie przejmuj się, będzie dobrze. Jak sama napisałaś swoją pracę to żadnym pytaniem cię nie zagną :tak:

zapmarta odważna decyzja :tak: ale prawda jest taka, że jak nie teraz to później się coraz mniej będzie chciało znów mieć malucha :-p

Tak wam napiszę byście mi zazdrościły, że u mnie jest 6 stopni na plusie :tak::tak::tak: Gorzej, że my za niecałe 2 tygodnie do PL przyjeżdżamy i jak czytam o tych mrozach to mi się coraz mniej chce...

Do góry